reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
U nas też bez zmian, chyba że na gorsze
Do popołudnia było nieźle, ale ostatnie 3 godziny Młoda non stop popłakiwała, na widok syropu i Fridy ciężka histeria, a teraz od godziny usiłuje zasnąć, a co przyśnie to ją kaszel budzi taki, ze aż się dusi:-( A mąż popatrzył na mnie jak na zbrodniarza wojennego gdy walczylam z podaniem syropu, sam palcem nie ruszywszy, bo on przecież dziecku krzywdy robić nie bedzie i poszedł spać, bo w nocy w trasę jedzie....norrmalnie wziąć, wyjść i wrócić na osiemnastkę Młodej

M
Marcik&Kuncek
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Marcik 1 gram to 0,9 ml więc nie za wielka różnica
a w zasadzie przyjmuje się że to i to jest tyle samo

Ostatnia edycja:
pabla27
Fanka BB :)
Dziewczyny, przesyłam mnóstwo słońca i zdrówka i ciepełka i mnóstwo, mnóstwo całusów dla naszych chorowitków!!
U nas odpukać - cisza, spokój, uśmiech na ustach i ciągle tylko: baba, baba:-) i tata też jej dzis wyszło....a gdzie mama!!! ta, która z nią siedzi całe dnie??!!!:-)
U nas odpukać - cisza, spokój, uśmiech na ustach i ciągle tylko: baba, baba:-) i tata też jej dzis wyszło....a gdzie mama!!! ta, która z nią siedzi całe dnie??!!!:-)
M
Marcik&Kuncek
Gość
...
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
No mam nadzieję że na tym zabiegu Adaś będzie dzielny. Antosia też miała (zresztą robiony zabieg w tym samym miejscu) i mam piękne oczka i była dzielna.
Dzisiaj pani doktor poza tym powiedziała że jest niewielka wada wzroku +0,1 ale że to jeszcze jest w fizjologicznej normie i że na razie żadnych działań się nie podejmuje. A jak dziecko zacznie zezować to dopiero. Poza tym Adaś był bardzo grzeczny, przy wkraplaniu kropelek i przy badaniu. Miejmy nadzieję że tak samo będzie na zabiegu. Teraz już śpi po zjedzeniu 230ml kaszki owocowej i po wypiciu cyca ( a podobno niejadek i chudzielec).
Dzisiaj pani doktor poza tym powiedziała że jest niewielka wada wzroku +0,1 ale że to jeszcze jest w fizjologicznej normie i że na razie żadnych działań się nie podejmuje. A jak dziecko zacznie zezować to dopiero. Poza tym Adaś był bardzo grzeczny, przy wkraplaniu kropelek i przy badaniu. Miejmy nadzieję że tak samo będzie na zabiegu. Teraz już śpi po zjedzeniu 230ml kaszki owocowej i po wypiciu cyca ( a podobno niejadek i chudzielec).
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Marcik to tylko się cieszyć że tyle je, ale nie za dużo do jednej zupki i mięsko i jajko?, Wiesz dzieci jakieś normy obowiązują i czasem co za dużo to nie zbyt zdrowo.

reklama
M
Marcik&Kuncek
Gość
...
Podziel się: