reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Moje dzięcie jak najbardzie ładnie śpi tzn. wczoraj od 19:30 do 10:00:-D
Natoamist dzisiaj byliśmy u lekarza - okulisty i będziemy mieli udrażniany kanalik łzowo-nosowy za tydzień w środę do tego czasu mamy masować i wkraplać.Chyba bardziej ja się boje tego zabiegu niż Adaś..

reklama
tak Post do 17 godz bo on wyksztusny jest i dziecku w czasie snu sie poodrywana flegma nagromadzi i jej nie odksztusi:tak: ... lekarz mi tak zalecił, ja go tylko rano podaje jak cos ;-)

nam pani dr kazała dawać Mucosolvan między 16-17 i za 15 min oklepać:-p kurde kupiłam Pulmex Baby i smaruje bo to charczenie nie daje mi spokoju:eek: kupiłam jeszcze maść majerankowa żeby mu szybciej katar schodził i chyba działa bo dwie świeczki pod nosem są non stop:-p a macie jakiś konkretny sposób na oklepywanie plecków???? bo ja mam wrażenie, że źle to robię i za rzadko:zawstydzona/y:
Surv mnóstwo zdrówka dla Florki:)

Kate, ja oklepuję mniej więcej co godzinę, czasem częściej, niby trzeba 3 palcami ale ja to robię całą dłonią, dość mocno, koło siebie: plecki, każdy bok i piersi. Trzymam kciuki, żeby Antek w końcu doszedł do siebie!
Liwus, nic się nie martw, Adaś na pewno dzielnie zniesie zabieg!

reklama
Marcik Kubus napewno ma zly dzien ,jutro bedzie lepiej.350 ml zupki jak na moje niefachowe oko to sporo Misiek je 190 max i nie wola o wiecej .Marcik a moze to skok rozwojowy czy cus takiego Twoj M przyjedzie wiec chcoc na chwile odciazy w obowiazkach juz jest wieczor a jutro nowy dzien napewno lepszy:-)U mnie taki dzien jak opisujesz jest przynajmnie raz w tyg;-)jedyny wyjatek to ze na spacerach jest aniolkiem ale w domu szal;-):tak:
Surv ma racje tez pomyslalam o zebach .

Do góry