reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

kaja1978, z czasem to minie zobaczysz; unormuje sie. Ja mam tak samo i jak karmię to pod druga pierś nakładam zwiniętą tetrę albo inna bawełnianą szmatkę bo mi tryska jak z prysznica i wkładka w sekundy mokruteńka i biustonosz też:sorry2:

reklama
a u mnie dzisiaj tez leci,no moze nie tryska ale kapie,hurrraa:-):happy2::-D:rofl2:
No i Macius najedzony,tylko dwa razy do niego wstawalam w nocy:tak: i to nie budzil sie z placzem i nie piszczal,tylko cos tam kwekal,ja go karmilam i zmienialam pieluche,a o nawet nie pisnal.A tak przy zmianie pieluchy tez zawsze bylo krzyku co niemiara.No i ja wyspana.:-)Oj zlote dziecko dzisiaj mam,teraz tez najedzony grzecznie lezy,pewnie zaraz zasnie:-D Ja w tym czasie ide cos ze soba zrobic,zeby nie straszyc ludzi,bo moze wyjdziemy na spacerek.

Madzia to super że z małym coraz lepiej:tak:oby tak dalej!

dziewczyny tak was podczytuje i mam stracha że u mnie tez bedzie tyle tego pokarmu bo już teraz jak nacisne pierś to coś z niej wypływa:confused:

też jestem ciekawa co u renka :tak:

Dzięki za słowa otuchy... Cierpliwości to mi akurat teraz bardzo brakuje:-) Właściwie to nadal czuję się jak osoba lekko niezrownoważona psychicznie:baffled: Jak od 9 miesięcy:-) Ale już nie płaczę jak patrzę na małą... Ach te hormony...
Kasia De ja stwierdziłam, że pieluchy to nie dla małej, tylko dla mnie! jak karmię to też obkładam się pieluchą... I podobnie - z jednej karmię, z drugiej leci... A po ciepłym prysznicu leci z dwóch:szok: No ale w końcu się może unormuje...

kaja na pewno sie wszystko unormuje !! wiem ze to ciezkie,ale najlepiej nastawic sie do tego poztywnie, podobno psychika moze zdzialac cuda!! zycze wytrwalosci:-)

Pisalam wczoraj do Renka i odpisala:
"Ja przewracam sie o wlasne nogi,to niesamowite ile czasu spedzam karmiac.Jestem na diecie bezmlecznej,bo bable zaczynaly miec kolki"
Wiec raczej wszystko i nich dobrze,tylko bidulka ma sporo roboty przy dzieciaczkach.
A naszemu Maciusiowi odpadl dzisiaj kikut:-)

Madzia to olbrzymie postępy u was:-) oby tak dalej:-)
kaja po malutku i musi się unormować wszystko!!!! ja tak do tego podchodzę i mam nadzieję że jak moja mała będzie mi dawała w kość to nadal z uśmiechem będę tak twierdziła :tak::-D

A mojej małej do tej pory nie odpadł kikut:no: już sie niepokoje, ale przemywamy przy każdym przewijaniu i narazie nic...
Moja znów od 09:00 co pół godzinki przy cycu...taki chyba ma teraz okres...A w nocy ładnie spała, pobudka o 23:00, potem o 3:00, ale od 6 ból brzuszka. Dostała gripe water i zasnęła ze mna w łózeczku.

Pabla nie denerwuj się tym kikutem, słyszałam że jest to sprawa indywidualna kiedy odpadnie kikut! jak nic się nie dzieje, nie paprze i ładnie wygląda to ok:-)

reklama
Pabla nie martw sie Ahaa ma racje z tym kikutem.Ja nie przemywalam przy kazdym przewijaniu,w szpitalu dostalam taki puder antyseptyczny i tylko nim posypywalam,a i to nie zawsze.Pepuszek jeszcze widac nie calkiem zagojony,ale tez dzisiaj posypalam tym pudrem.A jak sobie dzisiaj sama radzisz?

Do góry