reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Tak ponazekalam na mojego babla,a tymczasem on juz 2,5 godz spi:szok::-)
I nic go nie rusza,nawet kotlety potluklam,a na dworze trawe kosza i drzewka przycinaja pilami,a on dalej spi.Pojeczal troszke,dalam mu smoka i dziecka nie ma:tak:Az jestem w szoku,ale nie zapeszajmy:blink:

reklama
Roni21:-):-):-):-) jestes pewna ze to juz wszystko co chciałs nam powiedziec??;-);-) moze cos jeszcze ukrywasz. no wiesz.....

Madzia wiem ze sie denerwujesz jak kazda młoda mama ale pamietaj im wiecej łez i nerwów tym mniej mleczka uratuje nas tylko spokuj usmiech i bb. A mleczko powinno sie poprawic, co do sciagania to mozna kontrolnie sciagnąc recznie i bedziesz wiedziała ile Macius zjada. u mnie z prawej piersi ja ne sciągne nic a z lewej ok60ml. a piersi mam miekkie i nie twardnieją. Ale na pewno sie tobie uda powodzinka.

co do postów to podpisuje sie pod madzią ja tez siedze i jedna reką klikam a mam 2 dzieciaczków ale jakos daje rade do Was stukac wiec nie usuwajcie mnie prosze bo prawe pisze.

Pabla swietnie i duze gratulacje ze Lenka tak ładnie przybiera no i powodzenia na wizytach u specjalistów. Co do szczepionek to ja Natale szczepiłam tą skojazoną 6-hexa i dla mnie rewelkoa zadnych objawów po szczepieniu polecam....

Cisowianka pisałas ze jestes samotna mama to dzieciaczki jednego taty?? I wiedzac ze maszz tak trudną sytuacje finansowa jak pisałas nie pomyslałas o tym aby po tych "trojaczkach" sie zabezpieczac?? Prezerwatywy wyniosą taniej niz to co teraz potrzebujesz wydac na 5cioro dzieci. A jesli bys mogła to zeby zachowac spokuj na forum proponuje pochwal sie nam swoimi dzieciaczkami.Przeciez wiesz ze mile widziane sa zdjecia.

co do plantexu wiem ze jest ok, ale z melisa uspakajający Natala po nim mi duzo spała.

Logowanie do nasza-klasa.pl to jest link do profilu cisowianki niestety nie znalazłam zadnych inf. o dzieciach i reszczeie bajek za to odezwała sie do mnie osoba którą równiez była zdziwiona tym co cis... wypisuje i ja sprawdziła i oto wiadomosc od tej osoby.
Chcialam napisac na waszym watku,ale stwierdzilam,ze nie bede sie wtracac.Chcialam napisac tylko,ze niejaka cisowianka20 czyli Karolina G,nie ma zadnych dzieci i jest najprawdopodobniej lekko uposledzona umyslowo.Bardzo mnie zaintrygowala ta dzielna mama 5-i dzieci,zaczelam z nia pisac na gg,jednak jej opowiesci byly malo spojne.Zaczelam szukac blizszych jej danych i poprzez wizytowke na gg dotarlam na jej profil w naszej-klasie.Tam wsrod jej znajomych znalazlam osobe z jej rodziny i ta osoba potwierdzila moje przypuszczenia,ze Karolina G jest zwykla oszustka.Jakby cos to moge podac namiary na kuzyna tej osoby.Zapewne zauwazylyscie,ze jej albumy sa nieaktywne a na naszej-klasie wogole nie ma zdjec jej dzieci.Sorki za bezposredniosc,ale musialam;-)

isowianka przepraszam cie ale nie lubie oszustów jezeli masz dzieci prosze udowodnij to oficjalnie na wszystkich wątkach cie przeprosze jezeli miałas i straiłas stąd twoje zaburzenia to równiez prosze przyznaj sie i potwierdz nam to w jakis sposób jezeli jednak wszystko co napisałas jest nieprada to nie odzywaj sie juz u nas na lipcówkach bo nie sądze aby ktokolwiek jeszcze miał ochote odpowiadac na Twoje posty. a to kolejny namiar na te oto ta sama cisowianke http://nasza-klasa.pl/profile/14782536 na naszej klasie tez ma 2 rózne profile.....

Ostatnia edycja:
Heksa - czyli co , melisy nie pić?? Czuje sie troche poddenerwowana, zwykle wieczorem, nie chce tego na małą przenosić, pomyślałam że meliska mi trochę pomoze. M jutro juz do pracy i przyznam, że bardzo się boję jutrzejszego dnia i dalszych dni:-:)-(

Pabla z ta melisa to jak widac sa podzielone zdania. Moja kuzynka pila melise zarowno w ciazy jak i po urodzeniu synka (takze karmila piersia) i nic zlego sie nie dzialo. Maly jest naspokojniejszym dzieckiem jakie znam-smieje sie ze to zasluga melisy hehe :-)
tak czy inaczej nic zlego sie nie dzialo, a mysle ze jak Ty bedziesz spokojniejsza to Lenka takze. Zreszta moze wpisz w googlach "melisa podczas karmienia" i poczytaj :-)

Heksa, niezły numer z tej cisowianki... bez komentarza:eek:

A u nas był dziś niezapowiadany patronaż. Z Olgusia wszystko w porządku. I faktycznie - tak jak nam wbili w książeczkę - witamina K do ukonczenia 3 miesiąca zycia, a po 3 tygodniach od urodzenia witaminki (Cebion Multi). Hmmm, teraz sobie przypomniałam, że nic nie mówiła o D3:confused:

ja nie mówie ze nie wolno ja tylko pisze aby uwazac bo meliska która pije mama jest równiez w mleczku i tym samym pije ja maluszek.i tez sie uspakaja, wiecej spi i tak jak piszesz jest spokojny i zdecydowanie mniej aktywny ale jak tylko na noc.... to moze ok byle nie przesadzic

reklama
Do góry