reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dzieciaczki i wszystko o nich.

Najwidoczniej...wystarczy spojrzec jak opuscila sie statystyka u Dziewczyn , ktore niedawno urodzily... tak absorbujace sa dzieciaczki

reklama
Wielkie dzieki dziewczyny za te slowa otuchy,jestescie naprawde kochane!!! :-):happy2:Az mi lzej na sercu.
Moje piersi coraz pelniejsze,wiec pokarm napewno jest, a co do jakosci to mam nadzieje,ze sie poprawi i bedziemy karmic rzadziej niz co godz.Czasami jak malemu daje piers to on chce wziasc,ale jakos mu nie wychodzi i sie strasznie denerwuje.On w ryk,a i mnie tez juz sie zdarzylo przy tym poplakac,ale za kazdym razem powtarzam sobie,ze musze byc silna.
Kicrym to jest zdjecie zaraz po porodzie,to i maly jeszcze taki pomarszczony,ale i tak jest cudowny i twoj tez taki bedzie.
Pabla swietnie,ze Lenka tak przybrala i ladnie sie rozwija,widac,ze to zakupione mleczko jednak sie nie przyda,bo twoje najlepsze.Juz sie nie moge doczekac kiedy moj maly bedzie przesypial chociaz 3 godz to tez sie napewno wyspie:tak:

Tylko mnie nie wezcie za jakas oszustke,bo ja mam maluszka,a i tak pisze,ale tak jak wsponialam klikam jedna reka,a druga trzymam malego i karmie,a ze czesto karmie,to tez sobie troche poklikam.;-)

Ostatnia edycja:
Pabla super że Lenka tak pięknie przybiera, i rośnie w siłę. :tak:

Madziu na pewno sobie poradzisz i będzie dobrze.

A co do Cisowianki, to nieźle nas próbuje wkręcieć, może ma jeszcze jakieś dzieci o których sobie przypomni ;-):-D:-D:-D:-D

Pabla cudnie, że Lenka tak rośnie:-):-):-) życzę zdrówka;-)
Madzia u Ciebie na pewno wszystko się unormuję i będzie gites:-D:-D:-D zresztą początki są zawsze trudne, ale później to już czysta przyjemność:-D trzymam kciuki:-D
co do Cisowianki to dziewczyna ma niezłą wyobraźnię;-) tylko pozazdrościć:-)

Madzia, ja take początki miałam przy Mikołaju, więc doskonale Cie rozumiem. I musisz mi uwierzyc, że bedzie coraz lepiej ;-)
Pabla super, że Lenka tak ładnie rosnie:tak:

Cholibka, ja mam dwójke i klikam - podejrzane to no nie?;-):-D

KasiaDe to to nic.

Czytałyście że jej dzieci urosły 15 cm w miesiąc, to po co jej te malutkie ubranka, skoro maluchy tak szybko rosną :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

niom co najmniej dziwne........:eek:
ja narazie malej dalam raz pol porcji plantex- mam sprawdzone po Oskarze; dzisaij walnela 2 kupy-ze ja kapalismy :szok: wszystko obtegowane; i znowu robi; o rany....ale przynajmniej nie ryczy :-) ide do niej

jeju ile tu nowosci kosmicznych :eek:
ja Wam zapomnialam wspomniec ze mam w domu jeszcze dwa komplety piecioraczkow
a to wynik mojej jaskry i sterydow na astme :sorry:

Madziu, moja tez by ciagle ssala, a jak jej leci to sie wkurza bo chcialaby sie tylko poprzytulac
i mam takie maratony od 7-12 ciagle z wywalonym cycem i od 18-21 znow cyc ciagle w ruchu
nie boj zaby
a mleko modyfikowane nie koniecznie zalatwi sprawe
moja dostaje na noc (wspominalam ze chce odrazu przyzwyczajac) i wcale dluzej nie spi, budzi sie na przytulanie
tez troche wymiekam bo wstaje co godzine na zmiane do jednego i do drugiego
padam na twarz, ale licze ze sie wszystko unormuje niedlugo

Izabelka, co Wam dokladnie dolega? moja tez ma jakies jazdy dziwnej tresci...

sylcia dziwne tylko że po trojaczkach nie zostały jej ciuszki?:dry:hmmm dziwne

Madzia mnie sie własnie podoba ten Twój pomarszczony Maciuś- cudny, oj jak ci zazdroszcze!:-D

reklama
Dziewczyny, moja też ma takie godziny w których chce cycka co i rusz, odobnie jak u Roni jak około 7-8 rano jej sie zaczyna i około 10 pada już skonana i wieczorem też tak potrafi. Teraz chyba walne sie spać, M właśnie wyszedł z malutką na spacer, ciekawe ile mu pospi. Przed południem spała na spacerku godziny.

Do góry