reklama
Wielkie dzieki dziewczyny za te slowa otuchy,jestescie naprawde kochane!!! :-)Az mi lzej na sercu.
Moje piersi coraz pelniejsze,wiec pokarm napewno jest, a co do jakosci to mam nadzieje,ze sie poprawi i bedziemy karmic rzadziej niz co godz.Czasami jak malemu daje piers to on chce wziasc,ale jakos mu nie wychodzi i sie strasznie denerwuje.On w ryk,a i mnie tez juz sie zdarzylo przy tym poplakac,ale za kazdym razem powtarzam sobie,ze musze byc silna.
Kicrym to jest zdjecie zaraz po porodzie,to i maly jeszcze taki pomarszczony,ale i tak jest cudowny i twoj tez taki bedzie.
Pabla swietnie,ze Lenka tak przybrala i ladnie sie rozwija,widac,ze to zakupione mleczko jednak sie nie przyda,bo twoje najlepsze.Juz sie nie moge doczekac kiedy moj maly bedzie przesypial chociaz 3 godz to tez sie napewno wyspie
Tylko mnie nie wezcie za jakas oszustke,bo ja mam maluszka,a i tak pisze,ale tak jak wsponialam klikam jedna reka,a druga trzymam malego i karmie,a ze czesto karmie,to tez sobie troche poklikam.;-)
Moje piersi coraz pelniejsze,wiec pokarm napewno jest, a co do jakosci to mam nadzieje,ze sie poprawi i bedziemy karmic rzadziej niz co godz.Czasami jak malemu daje piers to on chce wziasc,ale jakos mu nie wychodzi i sie strasznie denerwuje.On w ryk,a i mnie tez juz sie zdarzylo przy tym poplakac,ale za kazdym razem powtarzam sobie,ze musze byc silna.
Kicrym to jest zdjecie zaraz po porodzie,to i maly jeszcze taki pomarszczony,ale i tak jest cudowny i twoj tez taki bedzie.
Pabla swietnie,ze Lenka tak przybrala i ladnie sie rozwija,widac,ze to zakupione mleczko jednak sie nie przyda,bo twoje najlepsze.Juz sie nie moge doczekac kiedy moj maly bedzie przesypial chociaz 3 godz to tez sie napewno wyspie
Tylko mnie nie wezcie za jakas oszustke,bo ja mam maluszka,a i tak pisze,ale tak jak wsponialam klikam jedna reka,a druga trzymam malego i karmie,a ze czesto karmie,to tez sobie troche poklikam.;-)
Ostatnia edycja:
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Pabla super że Lenka tak pięknie przybiera, i rośnie w siłę.
Madziu na pewno sobie poradzisz i będzie dobrze.
A co do Cisowianki, to nieźle nas próbuje wkręcieć, może ma jeszcze jakieś dzieci o których sobie przypomni ;-)
Madziu na pewno sobie poradzisz i będzie dobrze.
A co do Cisowianki, to nieźle nas próbuje wkręcieć, może ma jeszcze jakieś dzieci o których sobie przypomni ;-)
KATE23
Lipcowa Mama:)
Pabla cudnie, że Lenka tak rośnie:-):-):-) życzę zdrówka;-)
Madzia u Ciebie na pewno wszystko się unormuję i będzie gites zresztą początki są zawsze trudne, ale później to już czysta przyjemność trzymam kciuki
co do Cisowianki to dziewczyna ma niezłą wyobraźnię;-) tylko pozazdrościć:-)
Madzia u Ciebie na pewno wszystko się unormuję i będzie gites zresztą początki są zawsze trudne, ale później to już czysta przyjemność trzymam kciuki
co do Cisowianki to dziewczyna ma niezłą wyobraźnię;-) tylko pozazdrościć:-)
Madzia, ja take początki miałam przy Mikołaju, więc doskonale Cie rozumiem. I musisz mi uwierzyc, że bedzie coraz lepiej ;-)
Pabla super, że Lenka tak ładnie rosnie
Cholibka, ja mam dwójke i klikam - podejrzane to no nie?;-)
Pabla super, że Lenka tak ładnie rosnie
Cholibka, ja mam dwójke i klikam - podejrzane to no nie?;-)
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
KasiaDe to to nic.
Czytałyście że jej dzieci urosły 15 cm w miesiąc, to po co jej te malutkie ubranka, skoro maluchy tak szybko rosną
Czytałyście że jej dzieci urosły 15 cm w miesiąc, to po co jej te malutkie ubranka, skoro maluchy tak szybko rosną
Izabelka
Oski i Wercia
niom co najmniej dziwne........
ja narazie malej dalam raz pol porcji plantex- mam sprawdzone po Oskarze; dzisaij walnela 2 kupy-ze ja kapalismy wszystko obtegowane; i znowu robi; o rany....ale przynajmniej nie ryczy :-) ide do niej
ja narazie malej dalam raz pol porcji plantex- mam sprawdzone po Oskarze; dzisaij walnela 2 kupy-ze ja kapalismy wszystko obtegowane; i znowu robi; o rany....ale przynajmniej nie ryczy :-) ide do niej
Roni21
Spider's Web
jeju ile tu nowosci kosmicznych
ja Wam zapomnialam wspomniec ze mam w domu jeszcze dwa komplety piecioraczkow
a to wynik mojej jaskry i sterydow na astme
Madziu, moja tez by ciagle ssala, a jak jej leci to sie wkurza bo chcialaby sie tylko poprzytulac
i mam takie maratony od 7-12 ciagle z wywalonym cycem i od 18-21 znow cyc ciagle w ruchu
nie boj zaby
a mleko modyfikowane nie koniecznie zalatwi sprawe
moja dostaje na noc (wspominalam ze chce odrazu przyzwyczajac) i wcale dluzej nie spi, budzi sie na przytulanie
tez troche wymiekam bo wstaje co godzine na zmiane do jednego i do drugiego
padam na twarz, ale licze ze sie wszystko unormuje niedlugo
Izabelka, co Wam dokladnie dolega? moja tez ma jakies jazdy dziwnej tresci...
ja Wam zapomnialam wspomniec ze mam w domu jeszcze dwa komplety piecioraczkow
a to wynik mojej jaskry i sterydow na astme
Madziu, moja tez by ciagle ssala, a jak jej leci to sie wkurza bo chcialaby sie tylko poprzytulac
i mam takie maratony od 7-12 ciagle z wywalonym cycem i od 18-21 znow cyc ciagle w ruchu
nie boj zaby
a mleko modyfikowane nie koniecznie zalatwi sprawe
moja dostaje na noc (wspominalam ze chce odrazu przyzwyczajac) i wcale dluzej nie spi, budzi sie na przytulanie
tez troche wymiekam bo wstaje co godzine na zmiane do jednego i do drugiego
padam na twarz, ale licze ze sie wszystko unormuje niedlugo
Izabelka, co Wam dokladnie dolega? moja tez ma jakies jazdy dziwnej tresci...
reklama
pabla27
Fanka BB :)
Dziewczyny, moja też ma takie godziny w których chce cycka co i rusz, odobnie jak u Roni jak około 7-8 rano jej sie zaczyna i około 10 pada już skonana i wieczorem też tak potrafi. Teraz chyba walne sie spać, M właśnie wyszedł z malutką na spacer, ciekawe ile mu pospi. Przed południem spała na spacerku godziny.
Podziel się: