reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci u lekarza - szczepienia, choroby, kontrole

w poniedziałek dzwonili do mnie z przychodni już drugi raz by umówić sie na szczepienie :-p
wniosek - pilnują jednak terminów :tak: :-D

reklama
nam wyznaczyli termin na po 14 miesiącu życia :-p
ale zwlekam, bo boję się tej reakcji na białko...

ostatnio posmarowałam jej rączkę surowym białkiem i nic nie wyskoczyło, dzisiaj będę smarować brzuszek...jak nic nie wyskoczy to znowu zacznę dawać jej jeść i zobaczymy, jak nie będzie reakcji to pójdziemy się szczepić :tak:

Juniorka jak pisałam już na głównym dzisiaj troszkę mocniej kaszle :-( Ale niepokoi mnie też inna sprawa, od kilku dni robi brzydkie kupki, takie biegunkowe. Nie ma ich więcej, bo są to np. dwie kupki dzienne, ale są zielone i rzadkie. A dzisiejsza to nawet ze śluzem była.

Nie wiem, zacząć podawać probiotyk?
Jak myślicie?

Zastanawiam się od czego to? Możliwe, że to wirus?
Mąż mówi, że też ma lekkie problemy w tej kwestii, więc może złapało ich to samo?

Mnie od wczoraj boli gardło :baffled:

tez strasznie mnie boli gardlo :angry::baffled: i jeszcze twn wrzod :angry: ewidentnie sie przeziebilam :angry:tylko gdzie? :confused: oby malutka nie zalapala :happy2:

Któras z Was robiła badania dziecku na co jest uczulone?(jeśli jest uczulone)
U znajomych myśleli, że dziecko ma alergię na białko jajka i mleka, a wyszło, że na pszenicę (nie mylić z alergią na gluten). Nie wiem co gorsze.

reklama
Do góry