reklama
My zawijamy od dawna sznureczek od rolet na klamce okna, jak tylko ktoś zapomni o tym, to Oli odrazu leci i szarpie za niego.A dzis urwał znowu sznureczek od rolet.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A zapomniałam,co mały nam wczoraj zmajstrował.Jak mąż wrócił do domu wstawiłam ziemniaki i czekam,aż sie ugotują,po 5 minutach patrzę,a woda nadal zimna,a kuchenka elektryczna nie grzeje.Mąż zaczoł włanczać wszystkie palniki i nic.No więc zaczeły sie poszukiwania faktury i gwarancji,by oddac kuchenkę do naprawy.Trwało to dobre pół godziny,bo przy okazji robiliśmy porządek w papierach.Jak juz mąż znalazł,to coś mnie tknęło i zobaczyłam,że cos mruga przy zegarze,no i sie okazało,że Kubaliński-Majsterklepka powciskał przyciski przy zegarze i automatycznie zablokował włączanie kuchenki
Obiad jedliśmy o 17.00
Obiad jedliśmy o 17.00
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
A zapomniałam,co mały nam wczoraj zmajstrował.Jak mąż wrócił do domu wstawiłam ziemniaki i czekam,aż sie ugotują,po 5 minutach patrzę,a woda nadal zimna,a kuchenka elektryczna nie grzeje.Mąż zaczoł włanczać wszystkie palniki i nic.No więc zaczeły sie poszukiwania faktury i gwarancji,by oddac kuchenkę do naprawy.Trwało to dobre pół godziny,bo przy okazji robiliśmy porządek w papierach.Jak juz mąż znalazł,to coś mnie tknęło i zobaczyłam,że cos mruga przy zegarze,no i sie okazało,że Kubaliński-Majsterklepka powciskał przyciski przy zegarze i automatycznie zablokował włączanie kuchenki
Obiad jedliśmy o 17.00
to ci majsterkowicz mały no
Weronika to samo :-)My zawijamy od dawna sznureczek od rolet na klamce okna, jak tylko ktoś zapomni o tym, to Oli odrazu leci i szarpie za niego.
agusia9915
Matka wariatka
sznureczek od rolet skrucic nie bedzie problemu;-)
moja natomiast polazła do łazienki wyłaczyła mi pralke ..............................
moja natomiast polazła do łazienki wyłaczyła mi pralke ..............................
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Wiki pralki nie może włączyć, bo mamy ładowaną od góry, za to lubi wyciągać ciuchy z kosza i nakłada sobie na głowę lub na szyję i paraduje po domu. Majstruje za to w kuchni, przekręca gałki w kuchence gazowej i próbuje zmienić mi program prania w zmywarce, na szczęście nieskutecznie.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Ja mam na drzwiach balkonowych 2 rolety,bo mieszkam na parterze,(nie chciałam by mi zaglądali i ta dolna zazwyczaj była zasłonięta,dopuki,doputy Kuba nie zaczoł chodzić)i tą dolną to mi ciągle urywa i sie na niej wieszasznureczek od rolet skrucic nie bedzie problemu;-)
reklama
Podziel się: