reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

reklama
Biedny Fili,ale dobrze ,że skończyło sie na lekkich odrapaniach.
Kuba zrywał tapetę u rodziców.
A dzis urwał znowu sznureczek od rolet.:baffled:

:-DA zapomniałam,co mały nam wczoraj zmajstrował.Jak mąż wrócił do domu wstawiłam ziemniaki i czekam,aż sie ugotują,po 5 minutach patrzę,a woda nadal zimna,a kuchenka elektryczna nie grzeje.Mąż zaczoł włanczać wszystkie palniki i nic.No więc zaczeły sie poszukiwania faktury i gwarancji,by oddac kuchenkę do naprawy.Trwało to dobre pół godziny,bo przy okazji robiliśmy porządek w papierach.Jak juz mąż znalazł,to coś mnie tknęło i zobaczyłam,że cos mruga przy zegarze,no i sie okazało,że Kubaliński-Majsterklepka powciskał przyciski przy zegarze i automatycznie zablokował włączanie kuchenki:-D:-D:-D
Obiad jedliśmy o 17.00:-D

:-DA zapomniałam,co mały nam wczoraj zmajstrował.Jak mąż wrócił do domu wstawiłam ziemniaki i czekam,aż sie ugotują,po 5 minutach patrzę,a woda nadal zimna,a kuchenka elektryczna nie grzeje.Mąż zaczoł włanczać wszystkie palniki i nic.No więc zaczeły sie poszukiwania faktury i gwarancji,by oddac kuchenkę do naprawy.Trwało to dobre pół godziny,bo przy okazji robiliśmy porządek w papierach.Jak juz mąż znalazł,to coś mnie tknęło i zobaczyłam,że cos mruga przy zegarze,no i sie okazało,że Kubaliński-Majsterklepka powciskał przyciski przy zegarze i automatycznie zablokował włączanie kuchenki:-D:-D:-D
Obiad jedliśmy o 17.00:-D

:-D:-D:-D to ci majsterkowicz mały no:-D:-D:-D

sznureczek od rolet skrucic nie bedzie problemu:tak:;-)

moja natomiast polazła do łazienki wyłaczyła mi pralke .:baffled:.............................

Wiki pralki nie może włączyć, bo mamy ładowaną od góry:-D, za to lubi wyciągać ciuchy z kosza i nakłada sobie na głowę lub na szyję i paraduje po domu:tak::szok:. Majstruje za to w kuchni, przekręca gałki w kuchence gazowej i próbuje zmienić mi program prania w zmywarce:laugh2:, na szczęście nieskutecznie.

sznureczek od rolet skrucic nie bedzie problemu:tak:;-)

moja natomiast polazła do łazienki wyłaczyła mi pralke .:baffled:.............................
Ja mam na drzwiach balkonowych 2 rolety,bo mieszkam na parterze,(nie chciałam by mi zaglądali i ta dolna zazwyczaj była zasłonięta,dopuki,doputy Kuba nie zaczoł chodzić:-D)i tą dolną to mi ciągle urywa i sie na niej wiesza:tak:

reklama
Pralki Konrad nie ruszy.Ewentualnie po kapieli,bo na niej rozkladam recznik:-).Na szczescie wraca do prawidlowego ustawienia.Zmywarka niestety nie...:crazy:;-).

Do góry