reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

Kuba dziś wszedł sobie na boisko,gdzie grali w piłke nożną starsi chłopcy(nastolatki) i domagał sie by z nim grali:-D,piszczał,az zaczeli do niego turlac piłkę.Ostatecznie chciał zwiać z piłką.:-D
:-D:-D:-D

Dziś u rodziców zrzucił kryształową miskę i porobił diury w panelach(małe ale widoczne).Nic sie na szczęście nie zbiło.
:baffled:

reklama
Emilka dziś wzieła mojej mamie z szafy czekoladę rozpakowała i schowała się za fotel :baffled: moja mama wchodzi a ta cała umazana czekolada cieknie jej po buzi i rękach i tak całą sobie wcinała i oczywiście wielki płacz jak je odebrała :-D
Smakosz mały.Wie,co dobre.:-D

Emilka dziś wzieła mojej mamie z szafy czekoladę rozpakowała i schowała się za fotel :baffled: moja mama wchodzi a ta cała umazana czekolada cieknie jej po buzi i rękach i tak całą sobie wcinała i oczywiście wielki płacz jak je odebrała :-D
Emilka na pewno słodko wyglądała nawet taka umorusana :-D:-D:-D

Wczoraj w piaskownicy Kubuś wzioł sobie do potrzymania torebeczkę jednej dziewczynki,a ta podleciała i tak mu wyrwała z rączki,że urwała rączkę.(torebki ,nie Kubusia:-D):baffled::baffled::baffled:

No dzieci to mają swoje śmieszne inteligentne rozumki...:tak::tak:

Filip niestety w niedziele na budowie wszedł na schody, na 2 stopień po szklankę (z której wyjadł paluszki, ale nie dowierzał chyba, że nie ma i musiał sprawdzić) i odwrócił sie, zapomniał chyba jak sie schodzi i spadł z tą szklanką , ta w drobny mak sie posypała, a Filip na na to wszystko :-:)-(
na szczęcie tylko małe otarcie i dwa szkiełka wbite w polik ... na wielkie szczęście!!!!...dobrze, ze tylko polik, a nie oko, niewiele brakowało a nabił by ręką na dno tej szklaki...do tego tak sie wystraszył, ze na schody nawet myśli wchodzić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dosłownie 2 sekundy nieuwagi...

Biedny Filipek, ale może właśnie taka lekcja się mu przyda i nie będzie się już więcej pchał na schody :confused:
Nie pamiętam czy już to pisałam, ale Oli oddarła spory kawał tapety u chłopaków w pokoju kilka dni temu. A jak ją wypuszczam na balkon, to odrywa mi namiętnie uszczelki z okna balkonowego :angry:

reklama
Do góry