Manija
Mama sierpniowa'09
może mieć różowy,czerwony, brązowy i przezroczysty.
Acha, no to zakres kolorków jest :-)
A u mnie suuuuuuusza....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może mieć różowy,czerwony, brązowy i przezroczysty.
CHOGATKA Ty masz jeszcze dwa tyg do terminu a co ja mam powiedzieć? Ja już przeterminowana... i NIC nie działa, ba nawet powiedziałabym, że wszystko się uspokoiło
no mi chyba też zaczął odchodzić...co prawda śluz tylko troche obfitszy niż zazwyczaj ale troche inna konsystencja i kolorek zmienił na taki żółto brązowawy...
Dziewczyny tak piszecie o tym sprzataniu a ja w przeciwienstwie do was mam na wszystko ogromnego lenia;(((jest mi ciagle goraco i wszystkim szybko sie meczemam nadzieje ze nie tylko ja tak mam;-)
U mnie poza obfitszym śluzem i rozwolnieniem też raczej nic Trochę pobolewa podbrzusze. Dziś w nocy miałam zgagę Myślałam że już mi to minęło, a tu znów...Chyba najbardziej dręczącą mnie dolegliwością jest ciągły niepokój i stres. Dopóki nie zobaczę dziecka na świecie to nic nie pomoże. Zrobiłabym sobie ten masaż szyjki ale po tym jak na posiewie wyszły jakieś enterokoki to boję się w wsadzać tam sobie paluchy i cokolwiek ruszać. Mąż też się niestety boi...i tak mały nadal sobie siedzi...a ja umieram ze strachu.