azorek84
mama Amelii 2009
hej Aneta2483 wczoraj poszlam tylko do apteki po moje globulki i jak wrocilam do domu-wiadomo pieresze co to toaleta
.znowu mialam lekkie plamienie krwia wiec zadzwonilam do szpitala.siedzialam tam prawie do 2 w nocy
ale wreszcie zrobili skan.lozysko mam na miejscu- a to martwilo mnie najbardziej.co do ruchow dzidzi pod ktg serduszko jak trzeba:-) a z tymi ruchami to doktorek powiedzial ze z powodu tego ze ja mam juz obnizony brzuch(od kilku tyg) a dzidzia przeciez teraz duzo na masie przybiera moge wyczuwac slabsze ruchy.mowi ze najmocniej to pewnie bede czuc po tym jak sie troszke zmecze i zaczne odpoczywac ale na to nie ma reguly.a moje spojenie lonowe tak mi dokucza bo dzidzius glowka mocno tam uwiera i czasem moze nawet raczkami boksowac(co by mamusi przypomniec gdzie jej miejsce heheh)
wiec ja juz sie tak nie martwie.ciesze sie ze w koncu trafilam na lekarza ktory mi wszystko dokladnie pokazal i wyjasnil.
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
wiec ja juz sie tak nie martwie.ciesze sie ze w koncu trafilam na lekarza ktory mi wszystko dokladnie pokazal i wyjasnil.