reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

Ja jakos w 8tyg mialam jednorazowe ,małe plamienie.Bez bóli itp. Moj Dr powiedzial,ze często jest to "plamienie przypominajace" , które wystepuje w czasie spodziewanej miesiaczki. W moim przypadku chyba tak było ...ponieważ więcej się nie powtórzyło...tak bardzo się wtedy bałam :(

Życzę Ci aby wszystko było dobrze! Lepiej dmuchac na zimne !powodzenia.

------
Ja tak strasznie duzo spię :( czy to normalny objaw ?

reklama
Za wcześnie się pochwaliłam. Głowa znów boli, spać nie mogę, bo strasznie zgaga mnie dziś męczy :angry:. Jak nie 1 to 2 na raz :wściekła/y:. Strasznie źle się czuje. Szkoda, że zasnąć nie umiem, by na pewno się polepszyło po drzemce :-(.

dziewczyny, dziękuję wszystkim za kciuki i słowa otuchy; nie dałam rady iść sama do szpitala, poczekałam na męża i razem pojechaliśmy;
wygląda na to, że wszystko jest ok, nadprogramowo mogłam podejrzeć znów bobo na usg, fikało i machało kończynami jak na disco:) i serduszko bije! boże jaką ulgę poczułam....

To bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku, ale napewno lepiej bylo sprawdzic niz potem miec wyrzuty sumienia ze sie cos zaniedbalo. Super:tak::-D

dziękuję Wam raz jeszcze!!! tak sobie myślę, że może tak miało być, miałam poczuć jak ważny Ktoś jest w brzuszku i jak bardzo trzeba się o niego zatroszczyć; nie to, że ja się nie troszczyłam, nie oszczędzałam itp., ale w ferworze codziennych spraw, przy braku uciążliwych dolegliwości, ciąża była takim dodatkowym faktem w moim życiu (nie wiem jak to nazwać); a teraz wiem jak bardzo delikatna jest ta istotka, jak bardzo muszę się o nią troszczyć, myśleć o niej;
dziś zdałam sobie sprawę, że nie rozmawiam z bobasem w ogóle... trzeba to koniecznie nadrobić... dobrze, że mam szansę:)

Ale sobie bigosu narobiłam. Przez cały dzień miałam potężną zgagę i ból głowy. Posłuchałam mamy i zjadłam kilka orzechów na zgagę. Zgaga przeszła, ale teraz jak oddycham czyje w brzuszku tysiące szpileczek :szok:. Wcześniej nie jadłam orzechów więc na pewno to po nich :baffled::dry:. Już nie wiem co gorsze i jak temu zaradzić. Chyba znów mnie czeka nie przespana nocka w dodatku daleko od A :wściekła/y::no::angry::crazy:.

reklama
Do góry