reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

Dziewczyny czy macie jakiś cudowny lek na trądzik i pryszcze. Normalnie wyglądam jak nastolatka. A co oglądam się w lustrze to wydaje mi się, że pojawiają mi się jak grzybki po deszczu. Co się dzieje z moją twarzyczką :wściekła/y::baffled::sorry2:. Nigdy nic, a teraz katastrofa. Czuje się jak nastolatka, która zaczęła dojrzewać:crazy::no::angry:.

reklama
a mi dalej nie chce przejść to przeziębienie, ból gardła dziś rano był ale robiłam płukankę z soli więc na razie nie boli ale za to zatoki dają o sobie znać no. Zjadłam dziś 2 apapy przez cały dzień, w nosie jak na saharze, już sama nie wiem co robić. Jutro pójdę chyba do lekarza bo za długo to trwa -od poniedziałku a nie wiem czy ta choroba nie zaszkodzi dziecku

a co do pryszczy to czasem się coś pojawi a tak to spokój, tak gdzieś 2 tygodnie temu mnie przez tydzień męczyły i mój mąż śmiał się ze mnie i mówił mi że jestem wulkaniczna :)

dziewczyny które mają/miały problemy z żołądkiem (wiem że gdzies - moze na ogólnym byla o tym dyskusja)co birzeie???? ja mam takie tępe bóle - jakby wrzodowe, niestrawnościowe, nie wiem jak sobie pomóc...

deli80 mam to samo. tylko ze mnie wysypało tylko na czole ,malutkie,drobniutki pryszczyki i nie moge sie ich pozbyć.:wściekła/y: i jesli to prawda ze tak sie ma na dziewczynke to mnie moze cała obsypać:-D

rasqo na suchy nos ja stosuje wode morska np.Marimer. Pomaga:tak:

Katarina2308 też schudłam minimalnie ale to przez chorobę.przeziębienie moje trwało ponad 2 tyg. nic nie mogłam jeśc:no: a na pęcherz pij duzo soku z zurawiny ( ja kupiłam go w aptece) albo sok z cytryny. moja gin zapisała mi teraz urosept ale nie zawsze go biore bo w ulotce jest zeby w ciązy nie stosować:blink:

Mi mdłości całkowicie przeszły.Z ciążowych dolegliwości to mega zgaga (renie nie pomaga),ból głowy i to straszewny i od czasu do czasu ból w dole brzucha.A i brak apetytu ,czuję jakbym cały czas była najedzona ,zresztą widać to u mnie na wadze -3 kg.

Ja już i tak się hamuję ,bo mam ochotę na ogórki kiszone i kapustę ,ale po tym zgaga po świeżym ogórku i pomodorze też zgaga.Więc jem głównie mączne rzeczy :pierogi ruskie,naleśniki,kopytka ale to i tak mam zgagę.A i dużo owoców morza i ryby z puszki.

reklama
ja na problemy żoładkowe piję wodę Zuber,ale powiem szczerze jest strasznie nie dobra,ale skuteczna
ja sie lecze na wrzody i nie tylko,leków brac nie mogęto chociaż to musze pić

Do góry