reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze dolegliwości

Dziewczyny pamiętam, że już ktos o tym pisał... dopadły mnie korzonki - nie moge sie normalnie poruszać - ból mi promieniuje na ...pupkę:baffled: i nie wiem co można z tym zrobic - jak połamało mnie w zeszłym roku to brałam zastrzyki a co teraz?
Do tego zrobiła mi sie na ustach opryszczka i troche się tym martwię czy to nie ma wpływu na dzieciatko - nie pamietam czy miałam w pierwszej ciąży... ktoś coś wie :confused:

reklama
problemów z opryszczka nigdy nie miałam wiec nie pomogę
a na korzonki może amole posparowac,zeby wygrzac
mnie tez czesto dopadaja,ale niewiem co w ciąży można stosowac miałam sie dzis dowiedziec,ale nici z wizyty

mju, trzymaj się, mam nadzieję, że ci przejdzie. Nie mam pojęcia co mogłabyś zrobić. Mnie też bolały plecy dość mocno ale to na pewno nie były korzonki

A ból głowy to chyba jeden z objawów początków 2 trymestru, krążenie jest szybsze i to może dlatego. ja też mam straszne bóle głowy, skoro tyle z nas na nie cierpi to coś w tym musi być

Emy, ale tylko początku?, bo już mam dość mojej główki:wściekła/y:.
Do tego wszystkiego kręgosłup mnie dziś bardzo boli. Zaczęło się około 2 h temu i mnie trzyma. Ktoś wie co może pomóc. Próbowałam leżeć i nic, rozciągnąć się i nic. Nie mam wanny więc nie mogę się położyć w ciepłej wodzie i się odprężyć :angry:. POMOCY

Deli moze połóż sie na czymś twardym, czyli na podłodze i poleż tak troszke w spokoju, no nie wiem moze pływu pływu na baseniku by tez pomogło, ale jak Cie bardzo boli to nie dasz rady pewnie...

Dziękuje dziewczyny ... spróbuje poleżeć.... właśnie na chwilkę przyszedł A na może na dłuższą :) tzw. przerwa w pracy. Więc jak będą problemy ze wstaniem to mi pomoże. Napisze później czy przeszło.

reklama
Do góry