reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

no to pisze...
malenstwo zaczelo sie ruszac, ale jakos tak strasznie markotnie powiedzialabym ze te ruchy sa takie jak na samym poczatku, teraz kazali mi je liczyc:dry:
dostalam jakies tabletki, nawet nie wiem na co:confused: ale skurcze mniej bolesne sa i nie tak czesto, moze nerwy troche mi sie uspokoily po nich??
ale jutro i tak mam jechac na kontrole do szpitala, bo stwierdzili dzisiaj ze cos ta szyjka macicy taka dziwna:confused::confused::confused: nie wiem dokladnie o co chodzi, ale moja mamuska powiedziala ze moze mi sie skraca, badz otwiera i chca w razie czego szew zalozyc:-:)-( slyszalam ze z takim szwem to sie lezy prawie do konca... ehh niby jestem spokojniejsza ale i tak nerwow troche tez jest:-:)-(
i jeszcze moj dziadzio czeka w kolejce na bajpasy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a palanty robia jedna operacje dniowo, i dziadek musi czekac nie wiadomo ile jeszcze:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Natalia to sie ciesze ze dzidza dała znac o sobie
trzymam kciuki i mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze ;-) po jutrzejszej kontroli, mam nadzieję ze dziadek nie bedzie musiał długo czekać czeka w kolejce ;-)

Natalia, czyli troche lepiej,bo wiesz, ze z malenstwem dobrze, moze to teraz tylko nerwy i przez to te skurcze? A ze skracaniem szyjki to faktycznie nieciekawie, ale przynajmniej zostanie szybko zauwazone i lekarze problem rozwiaza. Trzymam kciuki!!!!!

Natalia wcale nie jest tak, że jak założą szew to trzeba leżec do końa:no: Zakładaja go właśnie po to żebyś nie musiała leżec. Przynajmniej tak było w przypaku mojej siostry. Obie ciąże miała szew ale aktywna była do samego końca:tak:
Super, że lepiej się czujecie:-)

Natalia dobrze, ze już się uspokoiłaś i że z dzidzią wszystko w porządku. Teraz to Ty lepiej tylko odpoczywaj i tyle. Trzymam kciuki:-):-)

Natalia to super ze wszystko dobrze. ciesze sie. uwazaj teraz na siebie i mam nadzieje ze z ta szyjka jednakwszystko bedzie dobrze.

Mam pytanko do dziewczyn, dla ktorych to kolejna ciaza. Odczuwam dyskomfort w okolicy krocza, cos jakby takie ciagniecie, zwlaszcza przy siadaniu i na kibelku. czy to moze byc zwiazane z nacieciem przy poprzednim porodzie?

Natalia ciesze sie ze wszystko dobrze z dzidzia :-) Mam nadzieje ze jutro okaze sie ze z szyjka tez wszystko wporzadku i to byl falszywy alarm :tak: Trzymam kciuki

reklama
Mam pytanko do dziewczyn, dla ktorych to kolejna ciaza. Odczuwam dyskomfort w okolicy krocza, cos jakby takie ciagniecie, zwlaszcza przy siadaniu i na kibelku. czy to moze byc zwiazane z nacieciem przy poprzednim porodzie?
Ja także tam mam czasem tak szczypie i właśnie w tym miejscu gdzie było na ciecie ale nie przy konkretnych czynnościach jak siadanie czy korzystanie z wc tak czasem coś szczypnie lub po ciągnie ale jakoś mi to za bardzo nie przeszkadza ;-)

Do góry