reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
Nie. Stwierdzilismy z mezem ze to nie wazne. Najistotniejsze zeby bylo zdrowe :-) i narazie tylko tym sie przejmujemy. Imie mamy juz wybrane i dla chlopczyka i dla dziewczynki
acha no ja bym tak nie umiała niestety ja chce wiedziec juz i najchetniej chcialabym byc kopnieta ale u mnie nadal cisza :-(
A ja wczoraj byłam w kinie na Benjaminie Buttonie (niestety nie sprawdziłam że ten film trwa prawie 3 godziny a wrażenie jakby trwał 5! ) i moje dziecię chyba podzielało mój wątpliwy entuzjazm bo po 2 godzinach tak mnie skopało że 2 razy aż podskoczyłam! :-)
Jeszcze niedawno narzekałam że nic nie czuję, a tu proszę - kilka dni i takie harce, więc tym które się martwią że jeszcze nic nie czują - głowa do góry, wszystko w swoim czasie!:-)
Jeszcze niedawno narzekałam że nic nie czuję, a tu proszę - kilka dni i takie harce, więc tym które się martwią że jeszcze nic nie czują - głowa do góry, wszystko w swoim czasie!:-)
no to ja mam do was pytanie...
nerwy mna targaja straszne:--(
wczoraj w kinie bylismy, bylo glosno, potem przytulanki, no i dzidzia ulozyla mi sie gdzies tak wysoko ze az oddychac nie moglam normalnie przez cala noc:-(
w piatek i sobote mialam skurcze lekkie co prawda ale strasznie ciagnace, w sobote rodzicom zaslablam na zakupach
wczoraj malenstwo sie jeszcze ruszalo, ale dzisiaj nic:---(
zawsze jak jadlam snadanko to dawalo popalic a teraz cisza:---(
i caly czas mam ucisk w mostku tak jakby:----(
a ta moja walnieta polozna kazala liczyc ruchy i jakby co jutro do szpitala jechac!! jakie ruchy mam liczyc jak sie nie rusza????????????????????? stwierdzial ze dziecko sie moglo wystraszyc kina bo glosno bylo, albo przytulanek, albo skurczy ktore nazwala Alvarez
wiecie moze co sie z nami dzieje???? jakies sposoby na pobudzenie maluszka??
ratujcie bo zglupieje
nerwy mna targaja straszne:--(
wczoraj w kinie bylismy, bylo glosno, potem przytulanki, no i dzidzia ulozyla mi sie gdzies tak wysoko ze az oddychac nie moglam normalnie przez cala noc:-(
w piatek i sobote mialam skurcze lekkie co prawda ale strasznie ciagnace, w sobote rodzicom zaslablam na zakupach
wczoraj malenstwo sie jeszcze ruszalo, ale dzisiaj nic:---(
zawsze jak jadlam snadanko to dawalo popalic a teraz cisza:---(
i caly czas mam ucisk w mostku tak jakby:----(
a ta moja walnieta polozna kazala liczyc ruchy i jakby co jutro do szpitala jechac!! jakie ruchy mam liczyc jak sie nie rusza????????????????????? stwierdzial ze dziecko sie moglo wystraszyc kina bo glosno bylo, albo przytulanek, albo skurczy ktore nazwala Alvarez
wiecie moze co sie z nami dzieje???? jakies sposoby na pobudzenie maluszka??
ratujcie bo zglupieje
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Natalia ja sie kompletnie nie znam i nie moge pomoc... Zwlaszcza, ze nadal nie czuje swojego malucha... Ale po tym co napisalas mam jedna rade - jedz dziewczyno do szpitala natychmiast. Nie sluchaj poloznej. Jedz na ostry dyzur albo cos w tym stylu - powiedz, ze cie bardzo boli i niech Ci zrobia badania.
reklama
no i znowu sie rozryczalam :--( ehh taki chyba mam dzien z nerwami.
dzieki mati ze cokolwiek napisalas, dla mnie to i tak duzo znaczy
biore sie za siebie i dzwonie po piotrka niech ze mna juz teraz jedzie, do wieczorka moze cos bede wiedziala...
dzieki mati ze cokolwiek napisalas, dla mnie to i tak duzo znaczy
biore sie za siebie i dzwonie po piotrka niech ze mna juz teraz jedzie, do wieczorka moze cos bede wiedziala...