reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

Nie. Stwierdzilismy z mezem ze to nie wazne. Najistotniejsze zeby bylo zdrowe :-) i narazie tylko tym sie przejmujemy. Imie mamy juz wybrane i dla chlopczyka i dla dziewczynki :-D

reklama
heidi86 - super podejscie!!! Zazdroszcze Twojej wytrwałosci w tym, ze nie chcesz znac płci dziecka. Ja bym nie wytrzymała z ciekawosci!!! :-)

Tez jestem ciekawa ale sprobuje wytrzymac :-) Na dzien dzisiejszy plec dzidzi poznam za 139 dni :-D Jest jeszcze troche czasu wiec moze cos sie zmieni :-D:-D:-D

ja tez jestem strasznie ciekawa. i jak tylko dzidzia da sie podgladnac to na pewno bede chciala znac plec. zreszta pierwsze pytanie jakie najczesciej slysze to co tam sie w brzusiu chowa???

A ja wczoraj byłam w kinie na Benjaminie Buttonie (niestety nie sprawdziłam że ten film trwa prawie 3 godziny a wrażenie jakby trwał 5! :baffled:) i moje dziecię chyba podzielało mój wątpliwy entuzjazm bo po 2 godzinach tak mnie skopało że 2 razy aż podskoczyłam! :-)
Jeszcze niedawno narzekałam że nic nie czuję, a tu proszę - kilka dni i takie harce, więc tym które się martwią że jeszcze nic nie czują - głowa do góry, wszystko w swoim czasie!:-)

ANTKOWA - to ja wg. Twoich wskazówek, z niecierpliwością czekam na taki atak kopniaczków :-) :-) :-)

no to ja mam do was pytanie...
nerwy mna targaja straszne:-:)-(
wczoraj w kinie bylismy, bylo glosno, potem przytulanki, no i dzidzia ulozyla mi sie gdzies tak wysoko ze az oddychac nie moglam normalnie przez cala noc:-(
w piatek i sobote mialam skurcze lekkie co prawda ale strasznie ciagnace, w sobote rodzicom zaslablam na zakupach:szok:
wczoraj malenstwo sie jeszcze ruszalo, ale dzisiaj nic:-:)-:)-(
zawsze jak jadlam snadanko to dawalo popalic a teraz cisza:-:)-:)-(
i caly czas mam ucisk w mostku tak jakby:-:)-:)-:)-(
a ta moja walnieta polozna kazala liczyc ruchy i jakby co jutro do szpitala jechac!! jakie ruchy mam liczyc jak sie nie rusza????????????????????? stwierdzial ze dziecko sie moglo wystraszyc kina bo glosno bylo, albo przytulanek, albo skurczy:confused::confused: ktore nazwala Alvarez
wiecie moze co sie z nami dzieje???? jakies sposoby na pobudzenie maluszka??
ratujcie bo zglupieje:sorry2::sorry2::sorry2:

Natalia ja sie kompletnie nie znam i nie moge pomoc... Zwlaszcza, ze nadal nie czuje swojego malucha... Ale po tym co napisalas mam jedna rade - jedz dziewczyno do szpitala natychmiast. Nie sluchaj poloznej. Jedz na ostry dyzur albo cos w tym stylu - powiedz, ze cie bardzo boli i niech Ci zrobia badania.

reklama
no i znowu sie rozryczalam :-:)-( ehh taki chyba mam dzien z nerwami.
dzieki mati ze cokolwiek napisalas, dla mnie to i tak duzo znaczy:tak:
biore sie za siebie i dzwonie po piotrka niech ze mna juz teraz jedzie, do wieczorka moze cos bede wiedziala...

Do góry