reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

reklama
oj Mamo Helenki nie rob ze mnie lizuska.
ale prawda jest taka ze chyba najlepszymi ekspertami sa juz doswiadczone mamusie.
mam nadzieje ze ta ciaza juz niczym cie nie zaskoczy i bedzie przebiegac "ksiazkowo" pozdrawiam.

... a ja mam dziś doła :( do 15:30 w pracy (i tym razem nie udało mi się obijać), o 16 dentysta (i tym razem naprawdę bolało), a po powrocie do domu jeszcze musiałam sama napalić w piecu :( i nic nie miałam do jedzenia, więc musiałam zadowolić się gołąbkami ze słoika :( ...ufff straszny miałam dzień i zaraz sie kładę - może jutro będzie lepiej.
...aaa dodam jeszcze że mam dziś straszne bóle w krzyżu i brzusio mnie kuje
no to się pożaliłam i troszkę mi już lepiej :)

Dziewczyny czy takie kłucie w brzuchu to oznaka rozciągania się macicy albo czegoś innego "normalnego"? Cały dzień tak dziś mam - jakby mnie ktoś kłuł np. szpilką... :-( W poprzedniej ciąży tak nie miałam.

Ostatnia edycja:
Udalo mi sie nieco zapanowac nad wymiotami, witaminy jem bezposrednio przed snem i oszukuje tym organizm:happy:
Natomiast piersi mam caly czas napompowane i zwlaszcza rano mam wrazenie, ze zaraz poleci z nich mleko.

reklama
Co do klucia to tez to mam :baffled: od kilku dni - w szcegolonsci po lewej stronie :eek:
tez sie zastanawialm czy powinno mnie to niepokoic bo to nie jest zwykly bol brzucha tylko wlasnie takie klucie :baffled:

Do góry