reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze dolegliwości i objawy ciąży

Z tymi sptragami hodowlanymi to prawda, ale my zawsze kupujemy rzeczne (trzeba wiedziec gdzie ;-)) jakos wydaje mi sie, ze rzeczne sa smaczniejsze :-)

A tradycja byc musi. U nas tradycyjny jest pstrag :-D a prezenty przynosi gwiazdka a nie mikolaj :-p (mikolaj przynosi tylko te 6 XII) :-D

reklama
Mnie dziś dopadł popołudniowy kryzys.:szok: A to za sprawą śledzika w śmietanie. :no: Tak mi się go chciało.... A tak szybko potem znalazłam się w łazience....... Ufff

ooj Dziewczyny jak ja sie ciesze, ze u mnie juz spokoj z tymi mdlosciami, sledzik w smietanie pozniej czekoladka a na koncu kapucha kiszona i luzik zadnego skrzywienia :) no moze mąż jak na mnie patrzy to sie dziwi czasami i robi taka mine jakby mu bylo niedobrze
iwon3004 a moze ten sledz w smietanie nie byl swiezy bo tak mi sie wspomnialo ze mnie sie kiedys tak zrobilo jak nie bylam jeszcze w ciazy,poprostu wystarczy ze nie byl w chlodni jakies 6godzin i niespodzianka, zwlaszcza jak jestes w ciazy teraz to reagujesz odrazu

Właśnie nie.... Wszystko świeżutkie... Ale już zauważyłam że po śmietanie nie czuję się jakoś bardzo komfortowo tak więc przypuszczam, że to jednak śmietana mi nie służy. A śledzik to tak przy okazji.......

Mnie zaczyna nawiedzać zgaga. Kurcze jak nie urok, to....:-(. I jeszcze boli mnie punktowo brzuch, tak jakby mi koś palucha wciskał.

Ostatnia edycja:
Ja się pół dnia dziś borykałam ze zgagą ale przynajmniej już wiem co jest przyczyna, sok pomarańczowy. :wściekła/y: Mój M twierdzi że to w sumie dziwne ale cóż.... Męczyło, męczyło ale zajadłam marchewkami i buraczkami i przeszło.:-)

ja zaczynam myśleć że mi te mdłości nigdy nie przejdą:-( ehh ale wczoraj troche poszalałam i pojadłam:-) już wiem dlaczego nie wolno nam w dużych ilościach kapusty i grochu:no: miałam tak wydęty brzuch wieczorem że myślałam że eksploduje:no:

ha... nie tylko ja odczułam kapustę z grochem.:zawstydzona/y: Wiecie co dziewczyny, tak się starałam w Wigilię jeść z wielką rozwagą ale mój organizm i tak przeżył wielki szok!:szok::szok: Fakt faktem wytrzymałam chyba do 1:30 w nocy ale potem miałam bliskie spotkanie z kibelkiem. Koszmarnie się czułam....:no: Dziś wieczór drugiego dnia Bożego Narodzenia i mnie na szczęście nic już nie ma.:happy: Ale żyję na owocach i sałatce. No i ciasto produkcji mojej mamy, którego nie da się nie jeść, ale czekam na nie cały rok....bo warto:-D

no to u mnie po swietach wszystko ok:-) nie mialam zadnych wzdec ani mdlosci az bylam z siebie dumna hihi ogolnie to chyba juz najgorsze minelo i co zauwazylam moge jesc wszystko a nawet pic gazowane napoje (od poczatku ciazy tylko soczki i woda):happy:

reklama
nikolleczka tylko pozazdrościć. Mnie się zdarzają dość często mdłości choć też myślę że jest ich mniej niż przedtem (albo to moje pobożne życzenie wpływa tak na psychike):tak:

Do góry