reklama
frotka 74
Fanka BB :)
U mnie kicha ,waga stoi.Ale gotuję zdrowo ,bez tłuszczy i dużo na parze .Niestety znowu w użyciu cukier i wczoraj T kupił roladę biszkoptową z bitą śmietaną.Dzisiaj zostało miłe wspomnienie i postanowienie powrotu do diety.Wypiłam rano herbate z cukrem ale kawe juz ze słodzikiem.Muszę wziąźć się w garść tylko niech nasz wątek tetni życiem ,wtedy jakoś łatwiej.
Katrinka kupiłas ten krokomierz?chyba też sobie kupie dla własnej kontroli. Postawię sobie minimum do przejscia ,zawsze to dodatkowy cel
Katrinka kupiłas ten krokomierz?chyba też sobie kupie dla własnej kontroli. Postawię sobie minimum do przejscia ,zawsze to dodatkowy cel
Ostatnia edycja:
A ja zmieniłam dietę i czuje się świetnie aerobic świetna sprawa M.mi obiecal kijki do Nordic Walking więc z przyjaciółką 3-4razy w tygodniu będziemy chodzić
A ja 3.5kg w 14dni ale to przy aerobicu .
Ja na all zamówiłam Mate do aero i krokomierz
Nasza instruktorka mówi że najważniejsze jest 5małych posiłków, dużo wody. Nie wolno się głodzić bo w momencie kiedy wreszcie coś zjemy organizm zaczyna magazynowac. Pokazywała nam jak sobie masować miejsca z największą ilością tkanki tłuszczowej bo sama dieta to nic.
A ja 3.5kg w 14dni ale to przy aerobicu .
Ja na all zamówiłam Mate do aero i krokomierz
Nasza instruktorka mówi że najważniejsze jest 5małych posiłków, dużo wody. Nie wolno się głodzić bo w momencie kiedy wreszcie coś zjemy organizm zaczyna magazynowac. Pokazywała nam jak sobie masować miejsca z największą ilością tkanki tłuszczowej bo sama dieta to nic.
Ostatnia edycja:
frotka 74
Fanka BB :)
Polka super kochana3,5 to piękny wynik Ale Ty świetnie wyglądzasz, chyba ten aerobik bardziej dla wzmocnienia mięśni i rzeźby ciałka
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
teraz krokomierz sie nie przyda przy dreptaczach małych ;P
to zdawac egzamin moze zima albo pozna jesienia kiedy czlowiek mniej jest w ruchu..ja sie nie nadaje na tkaie zabawki 3x uzylabym i w kat..
ja nie jestem pies na slodyczki az taki. Kubie herbatniczki, owsiaki, czasem podjem czekoladke...ciasto moze stac ale zeby sie rzucic to nie. Tylko nie wiem skad te moje dwie parowy
to zdawac egzamin moze zima albo pozna jesienia kiedy czlowiek mniej jest w ruchu..ja sie nie nadaje na tkaie zabawki 3x uzylabym i w kat..
ja nie jestem pies na slodyczki az taki. Kubie herbatniczki, owsiaki, czasem podjem czekoladke...ciasto moze stac ale zeby sie rzucic to nie. Tylko nie wiem skad te moje dwie parowy
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
kupiłam hula-hop i nie umiem nim krecic ale siara hahahahaha no robie jako takie postępy ale wydaje mi sie ze mam za małą srednice bo 80 cm a z tego co wyczytalam w necie to powinno byc min. 100 .... moze kupie na all takie 110 cm z wypustkami. Takie 80 moga miec chude a ja w tali mam 80 haha
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
No tak myslalam, ale w sklepie wygladalo na duuuuze a potem w domu zmierzylam i 80 cm :/....nasypałam do niego ryżu zeby bylo cięzsze ze 4 razy pokrece ale potem spada.... musze gdzies kupic jakies duze
reklama
naughty&happy
Mama Antoniego :D
wiosna już w pełni ! nie ma co się zaniedbywać ... od jutra wracam do postanowień noworocznych - urodzinki Niniego mnie wykończyły ! Torty z bitą śmietaną i ten biszkopt ... mniam !!! pogrzeszyłam na maxa ... a teraz będzie post