reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

wiolonczela gratuluje!

ja wrocilam z basenu z czego wiecej siedzialam w saunie i chyba az troche przesadzilam z ciepelkiem, jutro sie zwaze ale pewnie bez rewelacji, zjadlam kostke czekolady dzis bo ogarnal mnie glod czekoladowy ;-)

reklama
a ja jutro wracam do domu no i bedzie chwila prawdy, obym tylko nie przytyla, te delegacje są straszne do jedzenia dają nam same ciastka, obiady w restauracjach są strasznie kaloryczne i jak tu wytrzymac na diecie, ale nic pod koninec tygodnia nadrobie dietowanie scislejsze :)
w przyszlym tyg powinno byc lepiej, bo tylko 2 dni bede w spolce, bede tam dojezdzac z domu bo tylko 100 km, tam nam niedawali ciastek :) za to byl obiad ok 11, jednodaniowy albo jakas porządna zupa, albo kotlet i surowka, czyli w miare ok, a potem jak wroce do domu to zjem tylko jakas lekka kolacje i tyle

hej ;-)

u mnie dzisiaj waga stoi, ciesze sie, bo mialam straszne wyrzuty sumienia po... spaghetti :-D

dzisiaj mam uczte - pierogi z miesem i ketchupem. A jutro proteinowy czwartek :-)

Marciaa jestem pod wrażeniem !!! pięknie :-) . . . i już nawet spodnie są ho ho ho - a doszłaś już do wagi sprzed ciąży? U mnie jeszcze laaata świetlne do celu :-D

wiolonczela ja przed ciążą miałam około 100 w biodrach :-D

katrinka Ty to jesteś mistrz heheh ... restauracje, ciasteczka itd a i tak waga leci ;D oby tak dalej :)

karalajna ja dzisiaj basen :-) mam taką nadzieję przynajmniej ... gdyż autko musze pożyczyć - moje w sanatorium ;-)

MoniskaBe eh ... dukanowe szaleństwa dobrze Ci robią - super, że makaron Ci nie zaszkodził :)

Ja konsekwentnie nie jem chlebka, słodyczy i staram się nie jeść ziemniaków, makaronów i pochodnych. Kryzys za mną :) Już mnie nie ssie ... oby do soboty :) liczę na wyniki heh

Czarna toż to Top Model :-) ... i jeszcze przy Twoim wzroście !!!

reklama
Do góry