reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

reklama
przez tą Waszą akcje pomiarową też się wymierzę dzisiaj ... zawsze to kolejna motywacja do uszczuplenia siebie tu i tam ;)

Jestem po basenie, na całej pływalni byłam ja i pewna niewiasta - chyba zrzeszona w jakimś klubie pływackim gdyż zaiwaniała jak szalona ... głównie motylkiem lub kraulem - w takim towarzystwie głupio mi było się obijać więc pływałam non stop :-)

Idę po herbatkę i Was poczytam troszkę

ja plywam jak zolw ;-P ale bite 40 minut bez przerwy...czasem sie lapie na tym ze jestem tak zamyslona ze sie chichram do siebie...dobrze zem nie nikt nie widzi hehe

ja dzis zjadlam malo. dwie kanapki kefir i troche makaronowej zapiekanki i herbaty ciagle pije jakos apetytu brak.......

ja od kiedy kupilam okularki i plywam zabka kryta (bo wczesniej plywalam zabka bez zanurzen he he), to strasznie sie mecze przy plywaniu i w koncu czuje ze cos robie, generalnie slaba jestem w plucach, nie zanurkuje nawet polowy basenu, ale caly czas cwicze:tak:
40 minut nie dalabym rady plywac, ja przerywam plywanie sauna

jadlam dzis w normie ale apetyt byl, okres spoznia sie juz tydz wiec moze w koncu przyjdzie, bo jak nie to to nie wiem co tak caly czas mysle o jedzeniu:sorry:

dziewczyny! sasiadka przyniosla mi cala miske swiezo upieczonych faworkow, takich pachnacych i pieknie wygladajacych!!:-)

jezu mam zamiar nie zjesc ani jednego, wieczorem napisze jak mi poszlo...;-)

a do formy dawno wróciłam 51 kg :

Załączniki

• Picture 0056.jpg
    Picture 0056.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 52
no mamy 8 zabków już:) to po pierwsze , nocne budzenia nadall, a co u mnie oj bardzo dużo by pisać jesli znajde chwilkę to napwno napisze ale i tak w skrócie, narazie jestem sama i sama mieszkam tak powiem , najgorzej z kasą bo wynajem mieszkania chyba jednak dla mnie za drogi , zobacze co dalej..

mały jest dalwj niejadkiem heheh umie mówić tata narazie,
ma kota swojego:) raczkuje juz i staje przy meblach, co jeszcze hmm ogólne jest śmieszny i coraz fajniejszy;)) paluchem sie z nudów czasem bawi dotykając o wargę i robi bu bu bu hahahha albo karmi mnie :)

a miał juz 3 razy zapalenie oskrzeli i antybiotyki :(a teraz ma inhalacje

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry