reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

O rany! na pyzy mi ślinka poleciała...ziemniaczane z mięskiem ymm:)
za to zrobiłam trufle dukanowskie :)chłodzą się :)
1007601.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Polecam super a dietetyczne:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja dzisiaj rowniez zgrzeszylam, pierwszy raz od prawie miesiaca, zjadlam kawaleczek pizzy.
Zobaczymy co waga na to. Oby wzrosla, zebym wiedziala ze na takie grzechy poki co sobie pozwolic nie moge..

Widze teraz że mi łatwiej Nie ulec pokusom ,bo jest nas dwoje. Pilnujemy się:)Własciwie z lodówki nie ma co podjeść same produkty dozwolone , no i chyba ze serki i deserki i wędlinka dzieci.

Ostatnia edycja:
dziewczyny wlazlam w spodnie sprzed ciazy, a nawet kupione troche wczesniej. Fakt, ze jeszcze nie czuje sie w nich zbyt komfortowo, ale jeszcze troche :-)

:-) swietnie:tak::tak::tak:

ja na szczescie mieszcze sie we wszystkie, a wrecz niektore juz na mnie wisza, ale z kupnem nowych poczekam moze az jeszcze troche schudne!!:-D

ja przed ciaza wazylam 69;-) takiej wagi jak teraz to dawno nie mialam:-D

reklama
jej ale wyniki ! Laski szalejecie !!!

Ja przed ciążą 65 ważyłam ... i raczej do tej wagi prędko nie dojdę :( ale mam nadzieję do równej 70 dojść a później zobaczymy :D

U mnie jak mówiłam zastój ... ale pocieszam się tak jak karalajna mówiła, że to tylko czasowe :)))

Mam kryzys ... głodna chodzę - wczoraj najeść się nie mogłam - nocą wafle ryżowe z twarożkiem Antoniego zjadłam.

Dzisiaj lepiej :))) muszę się lepiej postarać gdyż do soboty (ważenie) cokolwiek musi zejść ... inaczej motywacja osłabnie i może być krytycznie hehe

Do góry