reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

reklama
u mnie waga stoi - mam nadzieję, że chwilowo - podobno organizm tak reaguje na diety, wstrzymuje utratę a później leci waga dalej.

Gratki zrzuconych kg :-)

Dukanki smacznego :-D

karalajna ja tyle co Ty plus 10 ;-)

Pieczeń dukanowska z indyka w smaku super
1007530m.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

A ja KUR$@%#&*@ !!!!!!!!
zalozylam temat i nie jestem przykładem !! oj nieeeeee .... jak załapie ciag to nie wiem kiedy skonczyc...oczywiscie jedzeniowy.

Ale juz obiecuje koteczki ze sie wezme!! dajcie mi kopa w te grube dupsko !!!

Pieczeń dukanowska z indyka w smaku super
1007530m.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
o, wyglada fajnie, jak przyjda mi laskawie otreby z allegro to mam nadzieje zrobic :-)
A ja KUR$@%#&*@ !!!!!!!!
zalozylam temat i nie jestem przykładem !! oj nieeeeee .... jak załapie ciag to nie wiem kiedy skonczyc...oczywiscie jedzeniowy.

Ale juz obiecuje koteczki ze sie wezme!! dajcie mi kopa w te grube dupsko !!!
kochana jestes przykladem jak dla mnie to zwalic ponad 20 kg.
ale teraz bierz sie w garsc i DIETA !!!!

dziewczyny u mnie wczoraj +400 , ale tak moglo byc, bo mialam warzywa.. czyli warzylam juz 68.9.
A dzisiaj rano wazylam sie az 7 razy, bo nie moglam uwierzyc.. malo pilam, jadlam sporo warzyw i co ? -1,300 !!! ekstra !!! :-D

o, wyglada fajnie, jak przyjda mi laskawie otreby z allegro to mam nadzieje zrobic :-)

kochana jestes przykladem jak dla mnie to zwalic ponad 20 kg.
ale teraz bierz sie w garsc i DIETA !!!!

dziewczyny u mnie wczoraj +400 , ale tak moglo byc, bo mialam warzywa.. czyli warzylam juz 68.9.
A dzisiaj rano wazylam sie az 7 razy, bo nie moglam uwierzyc.. malo pilam, jadlam sporo warzyw i co ? -1,300 !!! ekstra !!! :-D

MONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisze tylko - JESTEŚ BOSKA !

monia to swietnie!! ja zwaze sie dopiero pojutrze bo jestem u rodzicow a wole wazyc sie na swojej wadze...

n%h tez mialam taki zastoj jak pamietasz ale u mnie przeszlo i waga spadla, zobaczymy jak bedzie dalej... a ty jaka wage chcesz osiagnac?

jesli chodzi o mnie to ja pije duuuuzo, bardzo duzo, musze wypic 1,5 litra wody z aqua slim a potem z reguly jeszcze cos pije bo po prostu mam potrzebe, przynajmniej wiem ze sie nie odwodnie i oczyszczam... na slodycze w ogole nie mam ochoty... jem troche owocow roznych... no i teraz 2 dni obiady mamusine ale bez ziemniakow, mniam!!

a poza tym jak za duzo schudne to sukienka bedzie na mnie za duza bo jest szyta na miare...:-D

czarna
a ty sie masz trzymac!!!!!!!

Czarna babolcu wez sie pozbieraj:)jak chcesz jeszcze schudnąc to do roboty:)Monia dobrze napisała tyle zwalic to marzenie i Ty nas trochę motywuj !!!:)
Monia dlatego nie waże sie co chwila bo stres i nerw:)Gratuluje wagi:)Zamówiłas otręby miałam ci napisac ze jak chcesz to mogę wysłać.
Szukałam skrobii kukurydzianej bo widze w przepisach maizena tu maizena tam w 2fazie.Jeszcz w auchanie zobaczę.

Edit:
Sprawdziłam allegro pełno skrobii kukurydzianej a otręby owsiane zamówie bo kg wychodzi z przesyłka 8zł kupując 4kg to taniej niz w sklepie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry