reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

jak na razie super od rana jestem juz po 2 kawach i pewno niedlugo kolejnej mi sie zachce, ale ja pije slabe te kawki, mala plaska lyzeczka kawy rozpuszsczelnej 3/4 szkl wody i 1/4 szkl mleka, niektorzy sie smieja ze kakao pije a nie kawe, ja lubie kawe wiec nie dziwcie sie ze ja takich potrafie i z 6 wypic, a to wychodzi mniej wiecej tak jakby ktos inny wypil 2 albo 3 kawki, ja mam tą porcje kawy rozbita na 6 szklanek :-)

reklama
a ja tez lubie kawe, ale tylko jedna jacobs zielona z ekspresu z mlekiem, rozpuszczalne mi juz nie smakuja od kad wlasnie pilam u kolezanki tego jacobs-a. Ale ja jak nie wypije to nic mi sie nie stanie a innym razem wypije 3 i tez nic. Ale najlepsze jest to z zapycha zoladek i przeczyszcza a ja czasem mam problemy z &

ja posiadam wyzszy stopien uzaleznienia od kawy jak do 2-3 godzin od wstania nie wypije kawy to umieram z bolu glowy i dopiero po 2 kawach mi przechodzi :-)

zjadłam wczoraj na kolacje niestety o 21.00 bo głodna byłam strasznie sałatkę z kapusty pekinskiej, pomidora i jogurtu, nie róbcie tego nigdy, myslałam że w nocy umrę, tak to cięzko strawne było.

ja wczoraj wypiłam kubas herbatki odchudzającej i podjadlam od M. kilka chrupek kukurydzianych z sosem chili. no ale taaaaakaaaaaa głodna byłam!

dziś na śniadanie kanapka, bo mleka nie ma i nie mam z czym płatków zjeść. z tego samego powodu zamiast kawy- cappuccino.

ja tez z tych ktore pija mleko z kawa a nie odwrotnie:-D

mi sie wydaje ze ja sie bym tez za dobrze nie czula na takiej jednoskladnikowej diecie, dlatego ja musze glodna byc he he, ale nie jest zle, rano platki fitness z mlekiem, moje ulubione:tak:, kawunia i teraz po spacerku wypilam 2 kubki maslanki ktora tez uwielbiam

a na obiad moze zrobie te piersi z kurczaka na ktore monia wrzucila przepis:tak: ale to tylko wtedy jesli M wroci bo dla siebie samej to nie bede gotowac...
oczywiscie ja bez ziemniakow a z surowka

reklama
widze wy tu ostro
ja rano 2 kanapki z serkiem homo kiwi i miseczka jogurtu
4 koreckzi sledzika :)
teraz kawka z mlekiem
obiad spaghetti ale mało i koniec moze zjem pozniej jogurt naturalny mały i rowerek

katrinka kobito skoncz z ta kawa :o
ja jak pisalam wam kiedy schudlam 30kg pilam kawe....i wyladowalam w spzitalu nagle oko mi lewe pulsowalo potem usta i reka dretwiala okazało sie ze kawa wypłukła ze mnie potas i inne minerały...... cisnienie 170/100!

u nas z oiadem ciezko bo jest nas 9 i nikomu sie nie chce gotowac 2 obiadów
kupiłam brokuły jutro beda ryz albo kasza i kurczaka zrobie albo krewetki

Do góry