reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

ja dzis rano 3 razy pieczywo lekkie z serkiem chuda wedlina i ogorkiem kisz, jak dla mnie najlepsze rozw, mimo iz uwielbiam swieze buleczki,
teraz glodna, pablo zasnie robie salatke grecka

dzis na wadze 71:-(

monia grat:tak:

reklama
U mnie również 3 dzień bez słodyczy i innych "świństw" :sorry2: ... Nawet z soku do herbaty zrezygnowałam - i już czuję się jak top model :cool2: :-D

moniska brawo ! lepiej powoli a sukcesywnie i konsekwentnie :tak:

karalajna to pewnie dlatego, że na aero nie byłaś w czasie świąt ...

Marciaa wow ... ale przeżycia miałaś za dzieciaka i to jeszcze jako nastolatka :-( A teraz taka laska ! Zatem jest i nadzieja dla mnie :-D

Powodzenia Gwiazdy !

z tymi owocami nie wiedzialam....u mnie jablka dzialaja, na studiach jadalam mnostwo jablek i schudlam 10 kg w ciagu 3 miesiecy! Jak na mnie dzialaja wyprozniajaca....kazdego organizm inaczej reaguje...

ja dzis rano 3 razy pieczywo lekkie z serkiem chuda wedlina i ogorkiem kisz, jak dla mnie najlepsze rozw, mimo iz uwielbiam swieze buleczki,
teraz glodna, pablo zasnie robie salatke grecka

dzis na wadze 71:-(

monia grat:tak:
dziekuje.
salatke grecka tez bym zjadla, tylko ta feta... jest niby LIGHT, ale nie wiem czy na mojej diecie dozwolona.
U mnie również 3 dzień bez słodyczy i innych "świństw" :sorry2: ... Nawet z soku do herbaty zrezygnowałam - i już czuję się jak top model :cool2: :-D

moniska brawo ! lepiej powoli a sukcesywnie i konsekwentnie :tak:

karalajna to pewnie dlatego, że na aero nie byłaś w czasie świąt ...

Marciaa wow ... ale przeżycia miałaś za dzieciaka i to jeszcze jako nastolatka :-( A teraz taka laska ! Zatem jest i nadzieja dla mnie :-D

Powodzenia Gwiazdy !
dzieki :-)
co do podejscia, to ja rowniez lepiej sie czuje, mimo ze waga pokazuje TYLKO 3,5 kg mniej :-)

ja marze o wadze 62 kg , ale jak bedzie ponizej 65kg to bedzie super. aktualnie 72kg przy wzroscie 175cm, najgorzej z brzuchem u mnie i cellulit :(wylewam sie w pasie ze spodni, dzis na śniadanie kiwi, na obiad zupka jarzynowa potem cielecina gotowana z warzywami na parze co mi przypomnialo że są juz jakiś czas na parze . lece wyłaczyc, po drodze jakies jabło i grapefruit

ja troche czytalam o tym dukanie ale na razie poprzestane na swojej dietce, ale mysle ze light feta spokojnie, przeciez to nabial... chyba ze zle czytalam... jeszcze tej salatki nie zrobilam bo pawel jeszcze nie spi, ech pije wode to sie tym zapycham:-D

faktycznie w swieta to nic nie cwiczylam a jadlam jadlam, ale jutro a najpozniej pojutrze basen:tak:

nastawienie tez mam super!!

czytam o tym montignacu, spoko

ja stosowalam kiedys south beach i tez byly fajne efekty

to zdrowe diety, moze sprobuje znow... i tak slodycze mam zamiar odstawic calkowicie, piwa nie pije, tylko jak tu bez kawy...

Ostatnia edycja:
ja tez z chęcią dołączę. Przy Filipie to mi ponad 30 kg samo zeszło. Bez żadnych ćwiczeń. I to w 4 miesiącePrzy Wiki mało jem, cwicze i waga prawie w miejscu. Ja mam chyba najwięcej z Was do zrzucenia, bo 16 kg. Do lipca chcę przynajmniej te 10 zrzucić.
Chodzę na aquabike, ale teraz mam przerwę, bo dzieci chore i nawet nie wiem jak się nazywam :(

katrinka a to nie za malo troche?? ja az do tego stopnia sie nie odchudzam, boje sie efektu jojo

a powiedzcie dziewczyny czy mozecie polecic jakies zdrowe przekaski na wieczor, bo wlacza sie moj potwor, zaraz tv i chetnie bym cos schrupala niegrzesznego he he;-)

reklama
Powodzenia dziewczyny! Ja póki co się obżeram, tylko jak to wszystko później zrzucę? A o owocach przed snem nie miałam pojęcia, właśnie zjadłam 2 jabłka.

Mojego męża kuzynki i ich mężowie są na tej diecie białkowej. Efekty są imponujące. Jedna z nich była potężna, ponad 100 kg, a teraz ma 20 kg mniej i wygląda super w porównaniu z tym, co było wcześniej, nawet cera jej się bardzo poprawiła (myślę, że to od niejedzenia słodyczy, bo ja przed ślubem ze 2 miesiące nie jadłam, żeby mieć ładną cerę i faktycznie działa).
Także trzymam kciuki za Wasze postępy. Mam nadzieję, że potem Wy będziecie mnie dopingować;)

Do góry