reklama
naughty&happy
Mama Antoniego :D
hehe ... ja do 18 bezkarnie uśmiecham się do lodówki :-) Później już tylko herbatka i woda. Dzisiaj standardowo wafle ryżowe zamiast pieczywa, bananka sobie zaserwowałam rankiem. Teraz cappuccino 
Nastawienie nadal pozytywne
6 wadera jeszcze nie zaczęłam ale myślę nad tym intensywnie - dzisiaj porozmawia z laską która to przeszła, może mnie zmobilizuje.
Nastawienie nadal pozytywne
moniSkaBe
Fanka BB :)
hmm... np wczoraj.6 weidera to faktycznie sprawa ciezka, tez udalo mi sie dotrzec do jakichs 3 tygodni i wymieklam, ale... moze znow sie skusze
dzis nawet nie jestem glodna, ale na basen sil mi brak, mam nadzieje ze jutro dam rade, i w sumie dzis musialabym isc sama bo M jeszcze nie wrocil z pracy, a jakos samej to jeszcze mniej mi sie chce...
mysle czy by nie sprobowac na fitness, do klubu, najblizej mam gymnasion w plejadzie, kurcze jutro tam zadzwonie bo jednak aerobik najbardziej lubie...a ten basen to raczej relaksacyjnie jednak...
monia a napisz co zjadasz w ciagu dnia tak dla przykladu, wiem ze nie sam jogurt ale jogurty akurat lubie, oczywiscie jem tylko te naturalne, a z ziarnami zboz uwielbiam![]()
nie pamietam dokladnie co jadlam.
na pewno jogurt duzy naturalny, a la bigos, zupe warzywna, serek wiejski ze slodzikiem, bulke dukanowska z kremem z serka homo, troche warzyw z "chinszczyzny" mojego meza.. hmm.. juz nie pamietam dokladnie. A i jednego mielonego na sprobowanie, bo przekroczylabym dzienna dawke otrebow.
kurcze Czarna, nie mozesz sie glodzic. Przypuscimy ze nie jesz od 15 do 8 rano.. to zobacz ile to godzin.witajcie babeczki
u mnie dietka ok....w miare...wczorajsze jedznie zakonczylam o 15 i co !! maz bez mojej wiedzy otworzyl winko bo chcial sie ze mna napic no i ni mogam odmowic, nawet sie nie wazylam razno zeby sie nie zawiesc, ale juz dzisiaj wracam na dobra droge![]()
Ja bym sie potem rzucila na jedzenie jak wyglodniale zwierze.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
organizm magazynuje tluszcz jak jest taka przerwa i potem gorzej schudnac...
k_aralajna
a poza tym jakie wino?? wytrawne przeciez za wiele kcal nie ma, polwytrawne tez
ja w czasie diety jesli juz cos pije to wlasnie wino
;-)
dietetyczne obiady: ja jak spaghetti to z makaronem ciemnym, razowym, jakies warzywka z patelni, chude miesko z piekarnika, indyk lub kurczak, schab,
zupy dietetyczne np na skrzydelku z jogurtem zamiast smietany, z brazowym ryzem albo tez razowym makaronem, ja dzis mam te piersi pieczone bo zostaly z wczoraj, ja zjadlam odrobine a M nie wyrobil sie na obiad do domu i jadl u znajomych
dzis na sniadanie 3 razy pieczywo lekkie z serkiem i chuda wedl, i pomidorkiem z cebulka, teraz zjem kiwi skoro tak polecacie
a do obiadu zrobie salatke z pekinki i bede caly dzien podjadac, oczywisce jogurt nat. tez moze przyjme,i moze cos tam jeszcze;-)

dietetyczne obiady: ja jak spaghetti to z makaronem ciemnym, razowym, jakies warzywka z patelni, chude miesko z piekarnika, indyk lub kurczak, schab,
zupy dietetyczne np na skrzydelku z jogurtem zamiast smietany, z brazowym ryzem albo tez razowym makaronem, ja dzis mam te piersi pieczone bo zostaly z wczoraj, ja zjadlam odrobine a M nie wyrobil sie na obiad do domu i jadl u znajomych

dzis na sniadanie 3 razy pieczywo lekkie z serkiem i chuda wedl, i pomidorkiem z cebulka, teraz zjem kiwi skoro tak polecacie

a do obiadu zrobie salatke z pekinki i bede caly dzien podjadac, oczywisce jogurt nat. tez moze przyjme,i moze cos tam jeszcze;-)
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
macie racje dziewuchy ale chcialam tak zrobic tylko wczoraj, normalnie jem o 3 godziny 9, 12, 15, 18. Zreszta juz sie przyzwyczailam do glodu hehe.
moniSkaBe
Karalajna tylko wiesz, ja na tej diecie dukana nie musze patrzec na kalorie, tylko na bialka, cukry tluszcze no i zaleznie od fazy na warzywa i inne dodatki. Takze moge nawet o 12 w nocy cos jesc 
a jutro znowu tylko proteiny...
najgorsze jest to ,ze skonczyla mi sie kasa i zapasy w lodowce. Wiec.. pozostana mi jajka
tylko 

najgorsze jest to ,ze skonczyla mi sie kasa i zapasy w lodowce. Wiec.. pozostana mi jajka

k_aralajna
Karalajna tylko wiesz, ja na tej diecie dukana nie musze patrzec na kalorie, tylko na bialka, cukry tluszcze no i zaleznie od fazy na warzywa i inne dodatki. Takze moge nawet o 12 w nocy cos jesc
najgorsze jest to ,ze skonczyla mi sie kasa i zapasy w lodowce. Wiec.. pozostana mi jajkatylko
![]()
wiem wiem, ja dzis wlasnie namawialam M zebysmy oboje przeszli na ta diete, ale cos niechetny

frotka 74
Dzisiaj od rana kawa z odrobiną mleka, póżniej dkończyłam płatki po synku, serek bieluch +3 listki chlebka wasa żytniego.
reklama
moniSkaBe
ta, bo pewnie mysli, ze bedzie jadl tylko jajka i jogurty.wiem wiem, ja dzis wlasnie namawialam M zebysmy oboje przeszli na ta diete, ale cos niechetny![]()
sa naprawde super przepisy w necie, na tysiace sposobow mozna przyzadzic kurczaka. :-)
super :-)Dzisiaj od rana kawa z odrobiną mleka, póżniej dkończyłam płatki po synku, serek bieluch +3 listki chlebka wasa żytniego.
ja od rana wypilam zielona herbate, zjadlam serek wiejski ze slodzikiem, salatke z tunczyka z ogoreczkiem, papryka, jajkiem i cebulka i duuuuzy kubek kawy z mlekiem i slodziekiem :-)