reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

reklama
pani w tvn zapewniala ze nie odchudza w ogóle ciekawie opwiadała o herbatach. Te w saszetkach to jest G* maja granulat jakis...
najlepsza zielona i to po dwoch zaparzeniach :)

Marcia bezpiecznie jest 5 dni.
Wydaje mi sie ze kolega poprostu powrocil do normalnego jedzenia czyli takiego jak przed dieta.
A niestety ta dieta to zmiana wszystkich nawykow zywieniowych. Przeciez wiadomo, ze jak zaczniesz smazyc na duzej ilosci tluszczu, jesc kalorycznie, slodko, fast foody, no to zadna dieta nie da rady. I zawsze wroci.

Czyli rozumiem ze normalnego pieczywa, soków i normalnych rzeczy co na Dukanie nie wolno juz nie zjesz? :) bo jesli nie to super jest warto :)
sory za posta pod postem ale spiesze sie ;p

o prosze a ja zielona parze raz a potem do fusow tylko wody dolewam i tak ze 3-4 szklanki wypije :)

o jacie głodna jestem :( chyba zrobie sobie kawusie i cos wszamam bo do rana raczej nie wytrzymam

Ostatnia edycja:
czarnuszka to niezla jestes ja tez mam steperek kupilam go jakos w wakacje kilka dni byl szal i mi sie podobalo a potem wylądowal w kącie, a wczoraj przywrocilam go do łask :) no i ja po ok 100 krokach musze zrobic przerwe tj po 2-3 minutkach, a 8 minut to moze zrobie łącznie na 3 poedjscia :)

siedze sobie popijam zieloną herbatke powinnam sie uczyc ale mam lenia moglabym na stepperku pochodzic ale tez mi sie nie chce :( ale mam strasznego smaka na czekoladki z choinki jeszcze sie trzymam ciekawe ile wytrzymam, od poniedzialku nic slodkiego nie zjadlam

mysle by wrocic do jogi kiedys cwiczyłam, ale dzis zero formy i kondycji, fantastycznie sie po jodze czułam , no i schudłam, dziś już odszukałam na you tubie, jak sie robiło powitania słonca.
co do innej gimnastyki to uwielbiałam taneczny step - świetne

reklama
joga podobno dobra nie probowlam...ja bym zwariowała :-) ja muszę mieć step :D

dziewczyny juz mały sukces...wazylam sie rano 1kg w dół. Widac po brzuchu oponka mniejsza :-)
dzis na sniadanie zielona herbata pol jogurtu duzego i ledwo kanapke zjadlam...:)

Do góry