reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE DIETY - czyli jak marcowym mamuśkom idzie w odchudzaniu

reklama
wiecie co dziewczyny odwazne jestescie z tą dieta białkową, ja na tą w zyciu bym sie nie zdecydowala, jak dla mnie to ona wiecej szkody przyniesie dla organizmu niz to warte, ogolnie to ze wszystkich diet jakie poznałam ta wydaje mi sie najbardziej niebezpieczna dla organizmu, mimo ze rezultaty pewno wam przynosi

znajomej mąz 40 lat miał i wylewu dostal, a z tego co wiem wlasnie tą dieta sie odchudzal, i z tego co lekarze mowili to byla to jedna z przyczyn doprowadzenia organizmu do takiego stanu, teraz juz jest 1,5 m pod ziemią :(

Katrinka pewnie wylewu dostal od cholesterolu tak?

ja wcale nie uwazam zeby byla niebezpieczna. Owszem jest radykalna, ale jezeli ktos stosuje ja z glowa tzn nie dopuszcza do podwyzszenia cholesterolu i duzo pije, by pozbyc sie kwasu to wydaje mi sie ze bedzie ok.

Gosia czyzby Dukan?

no a jak? :-D dziś dzień 5

śniadanie - maślanka (niestety nie 0% bo nie zrobilam zapasów w środe a wczoraj sklepy pozamykane no ale ok 5% tłuszczu wiec niech bedzie)
obiad - 2 kabanosy drobiowe i troche musztardy + 2 tosty Dukanowskie z piersią kurczaka

kolacja - chyba nie zjem hehe - zapiję Colą Light i czerwoną herbatą:-D

a ja dzis dietetycznie upikłam ciasto bananowe z gorzką czekoladą, więc znów zaczynam od jutra z dietą ;-) będzie dobrze, idę do pracy, a tam nie mam czasu na coś więcej niż jabłko ;-)

czerwona herbata nie odchudz mowili w tv ostatnio

dukanowska przynosi efekty tylko jesli ktos ja stosuje i ja przerwie po jakims czasie i zacznie jesc normalnie to klapa. Znajomych schudl 30kg zaczał jesc i nadrobil troche...teraz znowu wrocil i tak forsuje organizm.
Zła dieta. Organizm potrzbeuje wszystkiego ale w odp ilosciach. A 7 dni samego białka to do mnie nie przemawia.

reklama
Marcia bezpiecznie jest 5 dni.
Wydaje mi sie ze kolega poprostu powrocil do normalnego jedzenia czyli takiego jak przed dieta.
A niestety ta dieta to zmiana wszystkich nawykow zywieniowych. Przeciez wiadomo, ze jak zaczniesz smazyc na duzej ilosci tluszczu, jesc kalorycznie, slodko, fast foody, no to zadna dieta nie da rady. I zawsze wroci.

Do góry