reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

Milusia ja tez glodna co 5 sekund :)

a mdlosci calkiem brak no chyba ze jestem szalenczo glodna to mi lekko niedobrze ale takto zero ... ale mam smaki :D na kopytka na zurek ... dzisiaj zurek przyszedl

Kasienka_ u mnie tez dzisiaj zurek z ziemniaczkami :) A moj maz to mnie chyba wyniesie z domu bo na zyurek w ciazy mam co chwila smak...i prawie co tydzien w domu zurek :-D

reklama
Dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę... Ja o jedzeniu mogę zapomnieć - co najwyżej zwykły chleb z masłem, a i to bez rewelacji. Dzisiaj miałam smaka na takie małe pączusie, ale zjadłam ich niestety za dużo i tak mi od nich niedobrze i ciężko teraz :zawstydzona/y: A tak to właściwie od wszystkiego mnie odrzuca i albo mdłości non stop albo rigoletto 5-10 razy na dzień :baffled: A i wszystko mi śmierdzi - moje koty, herbata, wszystkie kosmetyki, płyn do zmywania, co tylko chcecie.

Kurcze dziewczyny...Nie wiem co myslec...:baffled: Przestaly mnie bolec cycuchy... Jakos specjalnie mocno nie bolaly wczesniej, tylko troche po bokach. Pelniejsze tez sie nie zrobily wcale...No ale dzisiaj zupelnie nie bola i juz znowu mi wyobraznia pracuje...:( Mam nadzieje ze wszystko jest ok :( ale sie martwie....

Kasienka, Anbas, nawet nie wiecie jaka mi smake na ten zurek zrobilyscie:-).ja mam taki z paczki, ale robie go z malymi pulpecikami miesnymi, i purre ziemniaczanym.tzn na talerz klade puree,i zalewam zurkiem i ugotowanymi na nim miesnymi kulkami.cos pysznego!

Anbas - a normalnie to w jakim momencie cyklu byłabyś? bo to dużo mówi, jak po okresie to na trochę przestają boleć...

Anbas - a normalnie to w jakim momencie cyklu byłabyś? bo to dużo mówi, jak po okresie to na trochę przestają boleć...

Hmmm...mowisz ze to moze miec znaczenie?? No to teraz by tak wypadalo ze wlasnie bylabym po...tzn..mniej wiecej tydzien temu bym miala 1dc...Pisze mniej wiecej bo cykle roznej dlugosci ale tak +- 34-36dni a dzis mam 80dc (jesli to w ogole mozna tak nazwac :))

o jejku, dziś dowiedziałam się to co znaczy mieć mdlości i czuć się słabo. Ledwo wróciłam do domu, siadając na każej ławeczce po drodze i głęboko oddychając. Jeszcze jak usiadłam na przystanku to jakaś kobieta wyjęła drożdzówkę i tam mnie zemdliło, że myślałam że nie wyrobie...Jak wróciłam do domu pierwsze co zrobiłam to zwymiotowałam, drugie to zjadłam pajde suchego chleba i poszłam spać na 3 godziny...okropne. I dobrze, że mam forum na którym wiem, że zostanę zrozumiana:))

Jeszcze dwa dni temu mówiłam znajomej że jem wszystko i w ogóle nic mi nie przeszkadza. Wróciłam właśnie ze sklepu i moje składnki na obiado-kolacje to młode ziemniaki, kalafior i fasolka szparagowa. I 2 kilo truskawek.

reklama
a najgorsze, że przed ciążą kupiłam mężowi bardzo ładny dezodorant, który mu się także spodobał ale ja teraz nie mogę go znieść!!! :///// i zawsze jak go używa to proszę, żeby się gdzieś schował ...

o jejku, dziś dowiedziałam się to co znaczy mieć mdlości i czuć się słabo. Ledwo wróciłam do domu, siadając na każej ławeczce po drodze i głęboko oddychając. Jeszcze jak usiadłam na przystanku to jakaś kobieta wyjęła drożdzówkę i tam mnie zemdliło, że myślałam że nie wyrobie...Jak wróciłam do domu pierwsze co zrobiłam to zwymiotowałam, drugie to zjadłam pajde suchego chleba i poszłam spać na 3 godziny...okropne. I dobrze, że mam forum na którym wiem, że zostanę zrozumiana:))

Jeszcze dwa dni temu mówiłam znajomej że jem wszystko i w ogóle nic mi nie przeszkadza. Wróciłam właśnie ze sklepu i moje składnki na obiado-kolacje to młode ziemniaki, kalafior i fasolka szparagowa. I 2 kilo truskawek.

Lanka my wlasnie zjadlysmy z corcia po pudelku truskawek i jagod na kolacje:-)

Anbas mnie sie wydaje,ze z tymi cyckami to jest tak roznie,w roznych okresach. Mnie wogole nie bolaly,a teraz sie mega czule zrobily,ze ich dotknac nie idzie. Ale rozumiem Cie, bo ja z kolei mialam dzien bez mdlosci i tez tak sobie myslalam,czy Bog mnie wreszcie wysluchal, czy cos z dzidzia...wiec to chyba normalne,ze martwimy sie o swoje brzuszki:-)

Do góry