reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

A ja dzisaj bylam na tych badaniach krwi..no i nie jadłam nic rano..potem idac do sklpeu az musialam usiąść bo mi sie strasznieee slabo zrobilo....a potem od razu mdlosci....no kosmicznie dzisiaj sie czulam..a jak zjadlam bulke to juz bylo ok...

reklama
jeju dziewczyny współczuję Wam tych mdłości-pamiętam jak to było jak się lodówkę otwierało i od razu odrzucało od jedzenia....ale jeszcze troszę niedługo powinno być lepiej
(jednak każda ciąża jest inna,jak w poprzedniej miałam masakrę,tak teraz żrę na potęgę i tyje:baffled::szok:)

jeju dziewczyny help,od paru godzin mam takie bąbelki w brzuchu że jeju:szok::szok: co to może być?(ruchy zdecydowanie za wcześnie)

Milusia ruchy jelit przypominaja troche ruchy plodu na poczatku ( czyli te pierwsze ruchy chodzi mi o 14-20 tydzien). Nie zjadlas czasem nic ciezkostrawnego?
ja wczoraj tez troche wpadlam w panike, bo moja dzidzia zrobila kupke w kolorze czarnozielonym 3 razy pod rzad w krotkim czasie.myslalam ze padne. Okazalo sie,ze starsza corka dala jej troche sprobowac coli, a maly brzuszyno nie mogl rady sobie dac z tym przysmakiem;-)

dziewczyny mam pytanko: tez Wam tak niedobrze,jak czujecie zapach kosmetykow,proszkow? U mnie to jak jestem w sklepie dzial z chemia omijam szerokim lukiem bo chyba pawia bym puscila, a kosmetyki musialam wszystkie wymienic na bezzapachowe,bo inaczej nie bylabym w stanie sie umyc. Pranie tez robie w bezzapachowych proszkach i plynach a i tak mi jeszcze smierdzi proszkiem...masakra

mój nie na wyjeździe ale jakoby go nie było ;) wczoraj wrócił o 23.30 , dzis pewnie też koło 23. najbliższy czas ze będziemy mogli pogadać to będzie sobota ;)
Strasznie jestem padnieta i tylko bym spała, ale nie ma jak bo dzieci nie zamierzają pospać ;) a wogóle to bym tylko spała i już , nic wiecej do szczęscia mi nie trzeba ;)

Milusia ja tez glodna co 5 sekund :)

a mdlosci calkiem brak no chyba ze jestem szalenczo glodna to mi lekko niedobrze ale takto zero ... ale mam smaki :D na kopytka na zurek ... dzisiaj zurek przyszedl

reklama
a najgorsze, że przed ciążą kupiłam mężowi bardzo ładny dezodorant, który mu się także spodobał ale ja teraz nie mogę go znieść!!! :///// i zawsze jak go używa to proszę, żeby się gdzieś schował ...

Do góry