reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

Blue, ja składam reklamację, chcę inną przepowiednię :p
A przy okazji - kolejny objaw zaliczam... ryczę z byle czego.
Jakiś czas temu słuchałam sobie w necie piosenek różnych. Najpierw tańczyłam z kotem na rękach do "You will never know" Imany, a potem puściłam Niemena i nagle w bek w połowie utworu, ale myślałam, że to dlatego, bo mi się Niemen z Mamą kojarzy. Wczoraj sobie łażę po forum naszym i znowu - nagle łzy w oczach. Czemu? Bo się wczytałam w podpis którejś z dziewczyn - "Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę...". Żeby nie było - nie pierwszy raz ten tekst widziałam na oczy, bo go znam od dawna.

reklama
Mi brzuch owłosiło i chłopiec - może coś w tym jest...

z moich objawów doszło tycie, mam już tak 1-2kg na plusie do czasu sprzed ciąży, czyli najpierw schudłam ze 2-3 teraz już odrobiłam i nabieram masy dodatkowej... mam nadzieję, że to jakoś gwałtownie nie pójdzie bo na szczęście nadal nie mam większej ochoty na słodycze :)

aga, może udałoby ci się przekonać chociaż do malutkiego śniadania? kto wie, może to z braku jedzenia... bo faktycznie, jak cię coś takiego złapie w czasie jazdy to strach...

To ja wiam powiem ze mam chyba wiekszosc mozliwych: krwawiące dziasla, owlosiony brzuch, kłucie, okropny boł lewego biodra, poranione sutki, piersi wieksze o chyba 3 rozmiary,do tego swedza jak cholera slodycze moglabym tonami wpieprzac, czesto jestem glodna nawet w nocy, wtedy wstaje na zmiane albo siku albo jesc i caly czas mi sie chce piccccccccccccccccc i najlepiej slodkie, wrazliwa jestem mega czesto placze, sennosc no i skleroza jak mi sie cos przypomni to dopisze;p A no i moja alergia nasilona w czasie ciazy ale to raczej nie objaw a mozna powiedziec,, skutek uboczny"?;P
a i problem z wc:p

łow tina tylko wspolczuc ;) hehe ja z luska mialam to samo wszystko co sie dalo od kwietnia do czerwca(porodu potrafilam wypic ok.4 litry picia w nocy wstawalam siku co pol godziny czasami i pilam i pilam i kladlam sie spac i wstawalam siku i pilam itd ;OOOO
antinetka to przeceirz zabawa zoba zymy po usg :)))a czemu nei chcesz takeigo malego slodkiego synka ?:)

czekaj blue a mi co ty przpowiedziałaś? przepowiedziałaś mi wogóle coś:-D???

dawaj biore to na klate....a wiesz co bym chciała:confused::cool2:???????

a ja dziś ogarnelam sie po sprawie bo zjadłam sobie mleczna zupke na sniadanko i tak mnie po 5 min tkneło na rybke...i buszuje po kuchni...mam wpierdzieliłam cała puszke tuńczyka....i zaprawiłam to kawą z mlesiem ale potem jak usiadłam przed tv to tak coś myśle sobie a moze zjem jakiegos owocka...i wsunełam 2 brzoskwinie...że ja po tym nie leciałam do kibelka to jestem w szoku ....zmłuciłam wszystko i nic nie było ale czy takie dziwne smaki to na dziewczyne czy chłopaka? hmmm ktora powróży jeszcze?

Ostatnia edycja:
BLUE!!!! Oddaj LUSIE z suwaczka no co TY !!!!! :-)

Ja sie wogole nie znam na przepowiedniach mi sie u nikogo nic sie nie wydawalo nigdy heh tylko sama u siebie od poczatku wiedzialam ze siusiak a u innych mam czarno czarno

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz co diablica u cb to mi sie druga córa wydawala ale smaki to masz identyko te dzisiejsze jak ja ten tunczyk kawka z mleczkiem i brzoskwinei ostatnio sie zajadalam tym samym wiec morze bedzie chlopczyk :)?

Blue, dobry chłopczyk nie jest zły, ale mam fazę na córcię... Już widzę, jak bym jej kupowała te wszystkie śliczne sukienusie, spódniczki itp. Co wcale nie przeszkadza temu, że już dawno dawno stwierdziłam, że moja ewentualna córcia i tak będzie przeze mnie zapisana do FCB Escola Varsovia i z mamusią będzie Blaugranie kibicowała :-)

hmmm a ja mam nowe objawy...piersi mi mrowią jakby mi pokarm napływał...i boli spojenie łonowe...jak posiedzę i wstane to chwile boli zanim sie nie rozchodzę. Ma tak któraś ciężarówka?

reklama
Do góry