reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
Ja też tak mam ale to chyba osłabienie organizmu nie wiem bo nie mam porównania, ale mnie bardzo czesto w sklepie np. Poty oblewaja duszno mroczki przed oczami az ciarki na glowie i koniec. Ja wychodze moj R zostaje i konczy zakupy raz byl swiadkiem mojgo kucania w sklepie i udawania ze czytam cos na produkcie a ja czarno przed oczami mialam i sie balam wstac i juz mnie nie puszcza samej za cholere nidzie i ja sie bezpieczniej czuje.

Tina: tylko ja tak codziennie do pracy drałuję, bo mój żołądek o 7 nie przyjmuje śniadania, więc nie wiem czy to z głodu - bo bym miała tak codziennie...
Pustiszi
- dokładnie tak samo mam - tylko ja jeszcze wszystko w gardle i uczucie "zaraz zwymiotuję"...
w kościele mam to samo - słabo mi jak klękam, pot na plecach, mroczki w oczach i czym prędzej siadam i wdech-wydech... mam tak na zapachy - większość, a jak coś śmierdzi to już amen - umieram:confused2:

kurcze nie pamiętam żebym tak miała w pierwszej ciąży... z drugiej strony wtedy mnie tak nawalało spojenie, ze nic innego już nie zauważałam, o mnie non stop spojenie bolało jak diabli :happy:

kurcze, agagsm - troche to niepokojące, w znaczeniu, ze mozna się stracha najeść...

ja mam nowy objaw - otóż wyglądam jak małpka. Wszędzie posiadam długie i liczne włosy, na brzuchu, na rękach, jasne ale w zastraszającej ilości/1

to inomama bedzie miala synka , podobno testosteron tak dziala na kobiete ciezarna jak w brzuszku chlopiec mieszka :))
widzialas jaki on juz duzy * ;))))))?
*patrz sygnaturka:-D

Aga ja takie omdlenia miałam ale w wieku dojrzewania jem śniadania nie powiem ale wierze że się przestraszyłaś.

Osobiście nie tryskam energią nie odczuwam mega przypływu energii i nie czuje sie świetnie jak to opisuja gazety poradniki i inni że drugi level w ciąży jest najfantastyczniejszy. Stwozona do ciazy to ja nie jestem ale dla dzidziusia czuje ze owszem.

A ja mam nowy objaw - jak nie mogłam patrzeć nawet na moją ukochaną czekoladę, tak teraz Grześki niebieskie mogę jeść na kilogramy... Wczoraj zjadłam 3 albo 4, dziś już 2...
Czy kombinacja smakowa typu Grześki w zestawie z ogórkową na obiad daje chłopca, czy jednak dziewuszkę?

reklama
Do góry