reklama
Calineczka001
Fanka BB :)
inomama niestety ja... budzę się w nocy i ciężko mi odychać
Ja sapania jako takiego nie zauważyłam, niekiedy nawet wyjdę po schodach na 4 piętro w pracy ale to w naprawdę żółwim tempie i wtedy zadyszkę mam;-) Ale to w sumie nic dziwnego, przed ciążą dużo lepiej nie było;-) Za to chyba już dziś kupię tego rogala do spania bo już któryś raz z rzędu jak obudziłam się na prawym boku to miałam ścierpniętą lewą rękę i nogę, musiała minąć dłuższa chwila zanim przeszło mi to mrowienie... Oby poducha pomogła
kasia150491
Mamusia synusia:)
ja tez sapie ostatnio... i czesto kreci mi sie w glowie jak taka pogoda jest...na szczescie szybko te zawroty przechodza
Na początku miałam mdłości ( ale trwały około tygodnia) czeste oddawanie moczu, szybko się męczylam i mogłabym spać dniami i nocami. Natomiast w tym czasie nadal czesto odwiedzam łazienke - czesto w nocy, wrazliwa stalam się na rozne zapachy, np zapachy ktore byly dla mnie przyjemne traz stały się uciążliwe. Bolące plecy, np przy dłuzszym staniu przy gotowaniu, sprzataniu biegam się polozyc bo taki bol uciazliwy jest. No i oczywiscie ulubione ubrania robią się waskie, bardzo szybko przestalam miescic sie w jeansy.
Ostatnia edycja:
reklama
G
gość 574
Gość
A mnie dziś rano tak zemdliło na parkingu podziemnym przy aucie, że aż mnie w pół zgięło i tak kucałam przy kole auta pare minut i wdech wydech, ciemno przed oczami i żółć w gardle - jakby mnie kto zobaczył to bym się zapadła byłam pewna, że nie dam rady i zwymiotuje...tylko czym, jak bez śniadania byłam.. migiem wyciągnęłam suchy chleb do pracy i zjadłam dwa gryzy i minęło po paru minutach... Matko, aż mnie moja córa głaskała po głowie "mamusiu dlaczego źle się czujesz" kochana moja - coś okropnego, aż się bałam co będzie jak mnie tak złapie jak jestem za kółkiem
Podziel się: