reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

antinetka można jeszce colon C ja to córce dawałam jak miała problemy z tymi sprawami..nie wchłania sie bo to czysty błonnik jest. zresztą można sie zapytać farmaceuty

reklama
Colon c naprawde polecam i ja tylko systematycznosc po tygodniu super sprawa zlogi likwiduje za zaluje ze w pl nie kupilam mam tu odpowiednik ale okrutnie drogi, chociaz juz mniej stosuje bo ja z racji mojej nerwicy mam na przemian zaparcia i rozwolnienia ....
Ja juz jadalam wszystko organizm trzeba odkorkowac a mi wlasnie pomagal ten colon...

I bezobawy ja u dwoch lekarzy pytalam i kupilamw aptece i tam tez pytałam wogole jak diablicapisze nie wchlania sie w organizm to blonnik nie szkodzi malemu tak samo jak espumisan tez w kilku miejscach potwierdzone tylkomwiadomo brac jak trzeba

Ooo dobrze wiedzieć ze to można brać...ja reguluję zaparcia dietą ale jednak czasem się poprostu nie da...:no: Są takie dni że aż strach do łazienki iść...

to widzę, że nie tylko ja mam takie przypadłości:p ja zakupiłam kiwi I mam nadzieje ze mnie odkorkuje:p

A z cerą u mnie supe...nigdy nie miałam takie czystej I zdrowej:)

Zapomniałam, że w ogóle Colon istnieje, bo pewnie bym kupiła zamiast lactulozy... Chociaż jak kiedyś byłam na diecie Dukana i zażywałam Xennę, to w ogóle nie było efektów. Więc nie wiem, czy po Colonie nie byłoby tak samo.
Jakby tego było mało, od paru dni biegam do kibelka średnio co półtorej godziny, nawet w nocy wstaję siku, co nigdy mi się nie zdarzało. Badania mam na 100% OK, wiem, bo robione tydzień temu i nie wiem o co kaman?
Wprawdzie piję więcej, ale nie aż tyle, żeby były takie efekty.
Czy to możliwe, że dziecko jest tak nisko, że mnie uciska w środku?

Ale colon c to nie to co linea ta figura czy xenna czy tam red slim bo ja to tonami piłam swego czasu to cos innego inaczej działa mi moj R kupił jak w szpitalu wyladowalam i po wyjsciu pilam i po gora dwoch tygodniach czulam sie jak mlody bog ozłociłam go... I jest jeszcze mucofalk to samo co colon c. Być moze tańsze.

reklama
ja mówiłam o COlon C ale w proszku...to starta babka lancetowata ziólko z tego co pamietam....ja sie pytałam w okresie karmienia to mi farmaceutka powiedziała ze tylko to- żadne herbatki a Xenna czy inne cóś to wogóle niet.

Do góry