reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
Ja też tak mam ale to chyba osłabienie organizmu nie wiem bo nie mam porównania, ale mnie bardzo czesto w sklepie np. Poty oblewaja duszno mroczki przed oczami az ciarki na glowie i koniec. Ja wychodze moj R zostaje i konczy zakupy raz byl swiadkiem mojgo kucania w sklepie i udawania ze czytam cos na produkcie a ja czarno przed oczami mialam i sie balam wstac i juz mnie nie puszcza samej za cholere nidzie i ja sie bezpieczniej czuje.

Tina: tylko ja tak codziennie do pracy drałuję, bo mój żołądek o 7 nie przyjmuje śniadania, więc nie wiem czy to z głodu - bo bym miała tak codziennie...
Pustiszi
- dokładnie tak samo mam - tylko ja jeszcze wszystko w gardle i uczucie "zaraz zwymiotuję"...
w kościele mam to samo - słabo mi jak klękam, pot na plecach, mroczki w oczach i czym prędzej siadam i wdech-wydech... mam tak na zapachy - większość, a jak coś śmierdzi to już amen - umieram:confused2:

kurcze nie pamiętam żebym tak miała w pierwszej ciąży... z drugiej strony wtedy mnie tak nawalało spojenie, ze nic innego już nie zauważałam, o mnie non stop spojenie bolało jak diabli :happy:

kurcze, agagsm - troche to niepokojące, w znaczeniu, ze mozna się stracha najeść...

ja mam nowy objaw - otóż wyglądam jak małpka. Wszędzie posiadam długie i liczne włosy, na brzuchu, na rękach, jasne ale w zastraszającej ilości/1

to inomama bedzie miala synka , podobno testosteron tak dziala na kobiete ciezarna jak w brzuszku chlopiec mieszka :))
widzialas jaki on juz duzy * ;))))))?
*patrz sygnaturka:-D

Aga ja takie omdlenia miałam ale w wieku dojrzewania jem śniadania nie powiem ale wierze że się przestraszyłaś.

Osobiście nie tryskam energią nie odczuwam mega przypływu energii i nie czuje sie świetnie jak to opisuja gazety poradniki i inni że drugi level w ciąży jest najfantastyczniejszy. Stwozona do ciazy to ja nie jestem ale dla dzidziusia czuje ze owszem.

A ja mam nowy objaw - jak nie mogłam patrzeć nawet na moją ukochaną czekoladę, tak teraz Grześki niebieskie mogę jeść na kilogramy... Wczoraj zjadłam 3 albo 4, dziś już 2...
Czy kombinacja smakowa typu Grześki w zestawie z ogórkową na obiad daje chłopca, czy jednak dziewuszkę?

reklama
Do góry