reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

kochane mamuśki:) powiedzcie mi czy klucie w pachwinach to normalny objaw?:) bo dzis przy zmianie pozycji, szczegolnie przekrecaniu sie w łóżku czasami cos mnie tam zakluje. Tak czuje jakby w pachwinie,ale schizuje juz ze kluje mnie w pochwie i szyjka sie skraca;/ ale filmy... kiedys bym nawet o tym nie pomyslala..:(

reklama
Kasia, ja też tak mam. Jak zmieniam pozycję, jak dłużej pochodzę czy jak mi się nogi na dywaniku w przedpokoju rozjadą. Takie kłucie w pachwinie i dodatkowo spojenie łonowe bolące w każdej pozycji i przez okrągłą dobę.

I oczywiście zapomniałam napisać, że pytałam o to gina i powiedział mi jedno. "proszę się przyzwyczaić". I że to taki urok mojego ciała i tego jak przechodzę ciążę. Więc wychodzi na to, że nie ma co sie przejmować ;)

Ostatnia edycja:
Kasia ja tez cierpię na ta dolegliwość i podobnie jak salli pytałam gin na co ona mówi takie uroki ciazy zreszta ten tekst słyszę za każdym razem jak sie na coś skarze juz miałam zapytać czy jej sie płyta nie zacieła :-D

Dziewczyny mam wrażenie jakby mała poprzecznie leżała :D Ostatnio jak byłam na wizycie to była główka w dół ale chyba się przekręciła i z prawej strony jakby się wypinała czy coś tak twardnieje gulka :D Wyczuwalna jest jej jakaś część ciała :D Ale czy to możliwe żeby poprzecznie leżała?

mozliwe:) moj syneczek na ostatnim usg (tydz temu) leza glowka do gory i kopal niemolosiernie w moj pecherz, a na drugi dzien przekoziolkowal tak,ze pokopana mam cala góre i boki brzucha;p a co najciekawsze, zazwyczaj kopie mnie po dwoch stronach- w jednej chwili :-)

I moj Mikołajek To Fikołajek jest... kurcze glowka w dol lezy tylko chyba jak chodze a jak leze na boku to istne hulanki swawole po calym brzuchu i mam wrazenie ze paliszkami wszedzie grzebie i nisko i wysoko, a pleckami sie wypina jak za dlugo chodze albo na plecach leze, chyba ze to glowka albo dupcia...

reklama
Do góry