reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

wiesz co inomama - mi sie tak kiedys zrobilo dokladnie to samo I az sie wystraszylam a za chwile mi sie przypomnialo ze jak lezalam I popijalam herbate to sobie ja na cyckach przydko mowiac postawilam...no podparlam I stad byl ten slad bo herbata goraca byla...
Moze I Ty cos postawilas/ oparlas cieplego???

reklama
babeczki, a jak wasze dzieciaczki reaguja na glos swoich tatusiów? Bo nasz syneczek jest szalony jak maz do niego mowi:) a rano przed praca musi szeptac,bo jak go uslyszy to juz mi spac nie daje taki zywy jest:-) az jestem w szoku,ze tak na niego reaguje:-)

A niby męskie głosy z racji tego że niższe to są później słyszalne przez malucha;) Mój m jak mówi coś do brzuszka to jest raczej spokój, ale jak minie minuta-dwie to mała wtedy zaczyna szaleć;-) A on ma znowu radochę że po prostu poczekała aż się od niej odsunie żeby go niechcąco nie uszkodzić;-)

hmm ciekawie :) a jak wytłumaczyć to, że nasze Maleństwo jak kopie i ja przyłożę rękę do brzuszka to się w ogóle nie przejmuje i dalej kopie albo się "przytula" a mój mąż jak przyłoży rękę to od razu spokój? :)

a u nas tak nie ma:-) wiadomo-ja mam czesciej okazje,zeby "dostawac" kopniaki od synka,
ale jak maz przylozy reke to równiez "dostaje za swoje":-p

u nas też kopniaki zarezerwowane dla mamy, tata rzadko dostaje - niesprawiedliwość!

a stygmat jest już 5 dni! poczekam jeszcze troche i pojde pokazać komus...

Ostatnia edycja:
u nas też tatusia nie kopie ale to chyba głównie dlatego że tata mało w domu jest. ale ogólnie to ten mój Gabryś nadal bardzo spokojny jest, nie jestem do tego przyzwyczajona bo Nataniel bardzo mocno kopał na tym etapie, a Gabyś delikatnie, chyba tylko raz mnie zabolało gdy strasznie stopę wypchnął...

reklama
Do góry