reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

Kaha może maluda miała czkawkę :tak:
Malinka leapiej powiedz lekarzowi bo zmiany ciśnienia są ważne....
Co do płaczliwości to ja nie mogę oglaądać i czytać wiadomości bo ryczę. Ciągle wypadki, krzywdzenie dzieci...masakra.

reklama
Pustiszi, nie jesteś w tym sama. Ja potrafię się rozbeczeć z byle powodu. Dziś np bo mówiłam coś mojemu a on zaczął mnie przedrzeźniać. Powiedziałam, żeby tego nie robił bo to wkur*ia i się rozbeczałam. Wczoraj natomiast jak oglądałam tv to leciała reklama samochodów... rodzina jechała gdzieś drogą. I znów ryk... Masakra... A przesadą było już jak się rozryczałam przez reklamę płynu do zmywania. No i za cholerę nie wiem czemu :D

Hehe czytalam ze III trymest niesie znowu za soba takie hustawki nastroju bo ja wogole niepamietam kiedy taka ostatnio wrazliwa bylam teraz np. Czeka mnie prasowanie i od srodka oczy mi juz wilgotnieja ze co ja w zyciu mam oprocz gotowania sprzatania prasowania a za chwile bedzie jeszcze gorzej...
A jeszcze dwa lata temu mialam prace studia przyjaciol realizowalam pasje hobby ... Nie zaluje tego co mam teraz ale kura domowa ze mnie jak tralala kwoka wręcz zaplakana kokoszka :(

Dzięki dziewczyny, powiem o tym ciśnieniu lekarzowi w czwartek na wizycie. Też mi się wydaje, że gorzej mieć zbyt wysokie ciśnienie niż zbyt niskie. Przynajmniej będę mogła dalej pić kawę bez konsekwencji :) byleby tylko obyło się bez zawrotów głowy...

jutro idę na glukozę, powinnam 12 godzin nic nie jeść przed badaniem?

Malinka, zjedz coś lekkiego na kolację :) Spokojnie wystarczy 6-7h przed badaniem żebyś nic nie jadła. Więc bez kolacji nie musisz się kłaść ;) Tylko rano już nie powinno się nic jeść, ani pić(! w przeciwieństwie "przed" zwykłym badaniem krwi, bo wtedy się pije żeby krew była rzadsza i łatwiejsza do pobrania. A przy glukozie pijesz płyn co Ci dadzą i do tego trochę wody dają żeby smak zmyć. A potem już nie wolno przez 2h)

reklama
Do góry