reklama
eM-Ka
Zaangażowana w BB
Oj tak dziewczyny, ja też się cieszę z wszystkich kopnięć, nawet jak są ciut bolesne W weekend mała była nadzwyczaj spokojna a ja już trochę panikowałam bo przyzwyczajona, że jest ruchliwa. I tak w sobotę na imprezie rodzinnej siedziałam i się martwiłam zamiast się wyluzować. Dobrze że od wczoraj wraca jej energia i się przypomina częściej
Aha i ja też tak mam, że zwykle kopie z obu stron naraz, z lewej czuję to mocniej, z prawej słabiej, ale jednocześnie, ciekawe jak teraz leży;-)
Aha i ja też tak mam, że zwykle kopie z obu stron naraz, z lewej czuję to mocniej, z prawej słabiej, ale jednocześnie, ciekawe jak teraz leży;-)
Ka_siaaa
Zaciekawiona BB
no to dzisiaj Dzidzie miały dzień na kopanie bo ja też oberwałam parę razy
niestety ja dziś gorzej się czuję, miałam jakieś zawroty głowy rano i ciemno mi się zrobiło przed oczami aż się przestraszyłam ( pierwszy raz takie coś... no i potem kujący ból w lewej pachwinie promieniujący do pleców musiałam no-spę wziąć bo bym nie dała rady
a co do humorów to łzy mi w oczach stają jak widzę noworodki/niemowlęta a tak ogólnie to mam takie jazdy, że z byle głupoty zaczynam się śmiać i przestać nie mogę wczoraj dosłownie tak miałam cały dzień!
niestety ja dziś gorzej się czuję, miałam jakieś zawroty głowy rano i ciemno mi się zrobiło przed oczami aż się przestraszyłam ( pierwszy raz takie coś... no i potem kujący ból w lewej pachwinie promieniujący do pleców musiałam no-spę wziąć bo bym nie dała rady
a co do humorów to łzy mi w oczach stają jak widzę noworodki/niemowlęta a tak ogólnie to mam takie jazdy, że z byle głupoty zaczynam się śmiać i przestać nie mogę wczoraj dosłownie tak miałam cały dzień!
Maleństwo mi funduje jakieś endorfinki
To muszę do mojej zagadać, może ją nutellą przekupie?
inomama
Fanka BB :)
mnie czasem aż boli, tak z kopa dostaję! ale jest to wrażenie jedyne w swoim rodzaju, więc niech tam!
ja mam natomiast coś takiego, co nie wiem czy jest ciązowe, ale mam, to Was o to pytam!
rumień taki jakby? na cycku lewym , właściwie prawie między jednym cyckiem a drugim. Jakby kosmita zrobił, bo takie równe kołeczko, a w środku drugie, mniejsze - co za ustrojstwa ja pytam????
ja mam natomiast coś takiego, co nie wiem czy jest ciązowe, ale mam, to Was o to pytam!
rumień taki jakby? na cycku lewym , właściwie prawie między jednym cyckiem a drugim. Jakby kosmita zrobił, bo takie równe kołeczko, a w środku drugie, mniejsze - co za ustrojstwa ja pytam????
P
Pustiszi
Gość
Inomama - po opisie Twym przed oczami mam medalion celtycki a moze odcisk jakis to co ????
reklama
Może nosiłaś jakiś medalik ostatnio, czy wisiorek i dostałaś reakcji alergicznej, albo odcisnęło Ci się w czasie nocy? Albo może na bluzce miałaś w tym miejscu jakiś guzik i spałaś na nim np w ciągu dnia?
Najlepiej daj fotkę i zrobimy z tego konkurs
Najlepiej daj fotkę i zrobimy z tego konkurs
Podziel się: