reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

aniu spokojnie jesli po nospie ci przejdzie to nic zlego tzn przepowiadajace ;DD ja mialam z luska straszne miesiac przed porodem to mialam takie ze w nocy wylam bo myslalam ze rodze ;( skurcze tez mialam straszne lydek bralam aspargin ale byl zaslaby pozniej bralam magnez z wit. b6 bylo lepeij narazie nei biore nic. a co do tego wrazenia kisielku magsus to spokojnie to nie czop ja ostatnie 3 tygodnei to mialam tak mokro w majtach a przy podcieraniu po siusiu tyle gestego sluzu ze u nas rolka papieru na dzien nie starczala ;( l*

reklama
ja nocki mam też z bani, albo zasnąć nie mogę albo się budzę. Skurczy nie mam, ale tak mnie łydka albo ręka sedzi, że nijak nie mogę sobie poradzić!!!

Magsus - mi rano to i po nogach poleci nawet... i to białe totalnie!

i zgaga! łoj, nie fajne to wcale, ale mam już dzień 3 i podejrzewam, ze do końca mieć będę...

Ostatnia edycja:
ja też mam zgagę :( nie mogę jeść dużo na wieczór bo na bank będę się źle czuła... zaczyna mi się przypominać I trymestr...

i tak samo dużo więcej ze mnie leci...

JA jak miałam takie białe gęste upławy to myślałam że o ok, a lekarz przy badanu mi je pokazał i pyta czy pani tego w domu nie widziała ;-), ja że tak, ale że to źle. A on mówi, ze to jest drożdżyca, przepisał Nystatynę

Marika - a ja mam tak bez drożdżycy - gratis:) co tydzień mi to badają:) i co tydzień wsio ok! ot, zagwozdka:) dziś odbieram kolejne wyniki...zobaczymy tym razem...

Kobietki kochane, pytanie do Was.
Wczoraj całą noc nie spałam - i ja się wierciłam i Kajtek dawał bardzo długo bardzo mocne kopniaki. Od wczorajszego poranka... cisza. Dzisiaj też cisza. Martwię się bardzo. Miałyście kiedyś dobę bez ruchów?

Bandyta moze poszturchaj go troszke, poruszaj brzuchol , poloz sie na boku a jak nie da zadnego kopniaka lepiej jedz to sprawdzic, choc wiem ze maluchy sie czasem tak uloza ze my ich nie czujemy.

reklama
Bandytka ja miałam wczoraj całą dobę bez ruchów, czego już ja nie próbowałam, słodkiego, szturchania, przemawiania do brzucha. Cały wieczór i cała noc nic ani jednego malutkiego kopniaczka. Powiedziałam sobie, że jak w pracy malutka nie da znaku , <a zawsze w pracy wierci się jak szalona> to jadę na izbę przyjęć, bo z nerwów nie wytrzymam. Wyobraźcie sobie, że przetrzymała mnie nieźle do 11 aż. Gdzieś po 11 zaczęła powoli, kamień z serca mi spadł:tak:.
Bandytko obserwuj Kajtulę, zapodaj mi coś słodkiego i powinno pomóc.

Do góry