aniu spokojnie jesli po nospie ci przejdzie to nic zlego tzn przepowiadajace ;DD ja mialam z luska straszne miesiac przed porodem to mialam takie ze w nocy wylam bo myslalam ze rodze ;( skurcze tez mialam straszne lydek bralam aspargin ale byl zaslaby pozniej bralam magnez z wit. b6 bylo lepeij narazie nei biore nic. a co do tego wrazenia kisielku magsus to spokojnie to nie czop ja ostatnie 3 tygodnei to mialam tak mokro w majtach a przy podcieraniu po siusiu tyle gestego sluzu ze u nas rolka papieru na dzien nie starczala ;( l*
reklama
inomama
Fanka BB :)
ja nocki mam też z bani, albo zasnąć nie mogę albo się budzę. Skurczy nie mam, ale tak mnie łydka albo ręka sedzi, że nijak nie mogę sobie poradzić!!!
Magsus - mi rano to i po nogach poleci nawet... i to białe totalnie!
i zgaga! łoj, nie fajne to wcale, ale mam już dzień 3 i podejrzewam, ze do końca mieć będę...
Magsus - mi rano to i po nogach poleci nawet... i to białe totalnie!
i zgaga! łoj, nie fajne to wcale, ale mam już dzień 3 i podejrzewam, ze do końca mieć będę...
Ostatnia edycja:
malinka1984
ja też mam zgagę nie mogę jeść dużo na wieczór bo na bank będę się źle czuła... zaczyna mi się przypominać I trymestr...
i tak samo dużo więcej ze mnie leci...
i tak samo dużo więcej ze mnie leci...
Marika30708
Fan(ka)
JA jak miałam takie białe gęste upławy to myślałam że o ok, a lekarz przy badanu mi je pokazał i pyta czy pani tego w domu nie widziała ;-), ja że tak, ale że to źle. A on mówi, ze to jest drożdżyca, przepisał Nystatynę
miejskibandyta
Kobietki kochane, pytanie do Was.
Wczoraj całą noc nie spałam - i ja się wierciłam i Kajtek dawał bardzo długo bardzo mocne kopniaki. Od wczorajszego poranka... cisza. Dzisiaj też cisza. Martwię się bardzo. Miałyście kiedyś dobę bez ruchów?
Wczoraj całą noc nie spałam - i ja się wierciłam i Kajtek dawał bardzo długo bardzo mocne kopniaki. Od wczorajszego poranka... cisza. Dzisiaj też cisza. Martwię się bardzo. Miałyście kiedyś dobę bez ruchów?
reklama
_Hope
Bandytka ja miałam wczoraj całą dobę bez ruchów, czego już ja nie próbowałam, słodkiego, szturchania, przemawiania do brzucha. Cały wieczór i cała noc nic ani jednego malutkiego kopniaczka. Powiedziałam sobie, że jak w pracy malutka nie da znaku , <a zawsze w pracy wierci się jak szalona> to jadę na izbę przyjęć, bo z nerwów nie wytrzymam. Wyobraźcie sobie, że przetrzymała mnie nieźle do 11 aż. Gdzieś po 11 zaczęła powoli, kamień z serca mi spadł.
Bandytko obserwuj Kajtulę, zapodaj mi coś słodkiego i powinno pomóc.
Bandytko obserwuj Kajtulę, zapodaj mi coś słodkiego i powinno pomóc.
Podziel się: