reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
Ja na reszcie mogę powiedzieć, że na bank czuję ruchy malutkiej :-) wczoraj na USG lekarz mi głowicą na brzuchu "rysował" jak jest ułożona i właśnie tam czuję kopniaczki gdzie ma nóżki :-)

Kurcze ja też już powoli zaczynam coś czuć, póki co to takie lekkie muskanie i dosłownie raz czy dwa w ciągu dnia, ale czuję i jestem szczęśliwa:-).

nooo tego się nie spodziewałam!! rano obudziły mnie okropne mdłości.. mąż akurat szykował się do pracy, ledwie zdążyłam do lazienki dobiec i wale w drzwi i wołam : OTWIERAJ!!! półnagi mój chłop uciszył się z myślą, że ja w innej sprawie a tu takie rzeczy musiał oglądać... bleeeeeee:crazy:

ja od tygodnia czuję ruchy malutkiego, takie delikatne muskanie, jakby pukanie :) czasem w ciągu dnia da znać, ale jest to bardzo delikatne i milutkie :) cieszyłam się niesamowicie jak pierwszy raz to poczułam :-)

reklama
dziewczyny, buuuuuuuuuuuuuuu, może panikuję, ale powiedzcie mi, ze to normalne...to ciągnięcie takie koło pępka...a jak dotykam nad pepkiem to boli aż :( Zawsze, ale zawsze po wizycie u lekarza, coś mnie zaczyna boleć!

Do góry