reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

miejskibandyta mi siara zaczęła wypływać w 17 tygodniu! :) lekarz stwierdził, że wszystko ok więc się nie martwię. Często mi tak leci że rano mam plamy na koszuli nocnej :)

ikasia gratulacje! :) mi moje dzieciątko też coraz bardziej daje o sobie znać :)

reklama
U mnie z siarą podobnie ... Jest wtedy gdy bąka puszcze w kolejce w sklepie ...
ale wstyd się przyznać nie mialam pojecia ze cos takiego istnieje wogole siara ?? Myslałam ze tylko łaciate

Dziewczyny, czy to możliwe, żebym w 23 tygodniu miała już siarę? Tzn możliwe jest, bo ewidentnie z sutków jak przyciskam mi się wydobywa, ale czy to zdrowe? Miała tak któraś?

Bandyta, to normalne, organizm przygotowuje się do przyjścia na świat dzidziusia :)

a ja wysiadam.... po poprzedniej ciązy mam wszędzie rozstępy - oprócz brzucha - więc teraz zaczęły mi wychodzić naokoło pępka :/ pomimo mojego smarowania ehhh :(

vinga nie ma się czym przejmować...potem zawsze można usunąć laserowo:p....a poza tym jesteś w ciązy...I to normlane....
Ja narazie się smaruje oliwką, ale tylko w chlodniejsze dni...I odpukać narazie nic...ale to za wczesnie chyba jeszcze..., bo brzuszek u mnie nie za duży...

reklama
Niestety nie przeszło a jeszcze te wyniki dziwne z krwi i moczu:/
No i jak się okazało nic się nie dowiedziałam :( Lekarze na NFZ nadal są u mnie skreśleni. Pani powiedziała, że nie wie czemu to spuchnięte jest pod pachą, że nie wygląda to na węzeł chłonny. A co do Leukocytów podwyższonych w krwi i moczanów bezpostaciowych w moczu to powiedziałam, że trzeba powtórzyć badania i że moczany mogą być kamienicą ;/ Tak więc nic konkretnego się nie dowiedziałam. Umówilam się na 16.30 do ginekologa, niestety nie mojego bo jest na urlopie, ale może uspokoi mnie :(

Kaha, czyli nie przeszło? mam nadzieję, że to nic poważnego ale dobrze że idziesz lekarzowi to pokazać.

Do góry