Mam podobnie z tym, że my preferujemy KFC :-) czasem to nawet zdarza się, że jedziemy raz w tygodniu i później się gryzę z sumieniem, że za często hehe :-)u mnie jakieś dziwne objawy się zaczęły: nigdy nie lubiłam chipsów, mc donalda itp. raczej zdrowo się odżywiamy z mężowatym (choć on mniej... a od początku tego tygodnia tylko to bym jadła... nosz kurde, czy moja dzidzia naprawdę potrzebuje soli i tłuszczu?!
reklama
A ja ze sobą walczę żeby nie iść do sklepu po chipsy solone bo tak się uzależniłam od crunchipsów że na samą myśl aż mnie korci;-) A jak mijam z nimi regał w sklepie to muszę patrzeć w drugą stronę bo ręka się prawie po nie wyrywa;-) No ale od tygodnia nic takiego nie jadłam więc pierwszy sukces jest (w dużym stopniu też przez to że też mnie po tym męczą wzdęcia);-)
No to nie jestem sama :-) Ja tez kfc to wiadereczko kurczaczkow po prostu uwielbiam tak samo wszystko z MC donalda, kebaby jakos mniej Ale np mam juz taką "tradycje ciazowa" ze z raz w tyg jestem w naszej ulubionej restauracji na placku po wegiersku nie umiem sobie odmowic! Ale fakt jest taki,ze ta restauracja z tych placków słynie, w menu maja wpisane te placki jako specjalnosc kuchni i jak sie tam wchodzi to z 60% ludzi je tam placki albo i wiecej złoto bym oddała zeby takie robic, a te surówki , o matko...i jutro znów musze isc:-)
lkasia
Fanka BB :)
a ja sobie wlsanise uswioadomiłam, ze chyba w ciazy nie jadłam jeszcze ..takiego jedzenia a wczesniej uwielbiałam...ja bym codziennie loedy jadła...takie gałkowe...owoowe....no I dzisiaj piewszy raz zjadłam czekolade....ale jakos nie wchodzi....moze dlatego nie tyje jeszczsz….teraz mam faze na mleko...codzennie szklanka
Fazę na mleko też miałam około 17 tygodnia, musiałam codziennie wypić szklankę lub dwie
Co do mycia w wannie to nie pomogę, bo ja przeniosłam się na prysznic. Ale może apropo prysznica, może myj się na stojąco? Wiadomo, że dłużej zejdzie, no ale będzie wygodniej
Co do mycia w wannie to nie pomogę, bo ja przeniosłam się na prysznic. Ale może apropo prysznica, może myj się na stojąco? Wiadomo, że dłużej zejdzie, no ale będzie wygodniej
reklama
No własnie u mnie nie bardzo z myciem na stojąco;/ łazienka jest mała i wąż krótki
Buuu to nie wiem... a może na kolanach? Ręcznik podłożyć żeby nie bolały bardzo i jakoś działać? Kurcze sama nie wiem :/
Podziel się: