reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

u mnie jakieś dziwne objawy się zaczęły: nigdy nie lubiłam chipsów, mc donalda itp. raczej zdrowo się odżywiamy z mężowatym (choć on mniej...:) a od początku tego tygodnia tylko to bym jadła... nosz kurde, czy moja dzidzia naprawdę potrzebuje soli i tłuszczu?! :szok:
Mam podobnie z tym, że my preferujemy KFC :-) czasem to nawet zdarza się, że jedziemy raz w tygodniu i później się gryzę z sumieniem, że za często hehe :-)

reklama
A ja ze sobą walczę żeby nie iść do sklepu po chipsy solone bo tak się uzależniłam od crunchipsów że na samą myśl aż mnie korci;-) A jak mijam z nimi regał w sklepie to muszę patrzeć w drugą stronę bo ręka się prawie po nie wyrywa;-) No ale od tygodnia nic takiego nie jadłam więc pierwszy sukces jest (w dużym stopniu też przez to że też mnie po tym męczą wzdęcia);-)

ja tez mamm slabosc do macdonalda i kfc a to zjada nasza gotówke bo za czesto ja i co dziwo moj nieciezarny m ma zachcianke ;O zjadlabym skrzydelka z kfc z sosem serowym i barbeciuuuuuuuuuuuu aaaaaa:szok::-D

Jezu dziewczyny...mniam...Ja mam wrazenie ze smaki u nas ida falami :) jak nie zurki byly to placki :) a teraz to!!! Tez mam ostatnio takie smaki na jakies kurczaczki, burgey albo kebaby :) A pupa niestety tez rosnie ;p :)))

No to nie jestem sama :-) Ja tez kfc to wiadereczko kurczaczkow po prostu uwielbiam tak samo wszystko z MC donalda, kebaby jakos mniej :) Ale np mam juz taką "tradycje ciazowa" ze z raz w tyg jestem w naszej ulubionej restauracji na placku po wegiersku:) nie umiem sobie odmowic! Ale fakt jest taki,ze ta restauracja z tych placków słynie, w menu maja wpisane te placki jako specjalnosc kuchni i jak sie tam wchodzi to z 60% ludzi je tam placki albo i wiecej :) złoto bym oddała zeby takie robic, a te surówki , o matko...i jutro znów musze isc:-)

a ja sobie wlsanise uswioadomiłam, ze chyba w ciazy nie jadłam jeszcze ..takiego jedzenia a wczesniej uwielbiałam...ja bym codziennie loedy jadła...takie gałkowe...owoowe....no I dzisiaj piewszy raz zjadłam czekolade....ale jakos nie wchodzi....moze dlatego nie tyje jeszczsz….teraz mam faze na mleko...codzennie szklanka:)

Hej dziewczyny:)

Czy macie problemy z myciem się w wannie? Mam problemy aby dosięgnąć nóg:/ w ogóle schylić się czy zgiąć to masakra :/ A brzucho będzie ciągle rósł. Macie na to jakies sposoby?

Fazę na mleko też miałam około 17 tygodnia, musiałam codziennie wypić szklankę lub dwie :)
Co do mycia w wannie to nie pomogę, bo ja przeniosłam się na prysznic. Ale może apropo prysznica, może myj się na stojąco? Wiadomo, że dłużej zejdzie, no ale będzie wygodniej :)

reklama
Do góry