reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

Ikasia, o lody, ale takie kwaśne, zawsze lubiłam słodkie, a teraz najchętniej bym cytrynowe gałkowe wcinała tylko :)

ale dziś się przemogłam i zjadłam pierogi z serem, nie będę tak truć małego... już jednego maca miałam w tym tygodniu

a wanną nie pomogę bo też mam prysznic

reklama
usiadz w wannie splucz sie woda namydlij splucz i wyjdz ;)aaaa bo teraz przeczytalam ze do nog nie dosiegasz ;) hah to nei wiem kochana ja mialam pod koniec ciazy problem z obcieciem paznokci u nóg a co dopiero pomalowac ;O

Dziewczyny, spuchła mi lewa pacha :/ nie wiem o co chodzi. Niby nie boli ale widzę, że jest powiększona. Żadnych guzków nie wyczuwam. Jak dotykam to lekko boli. Co to może być? Coś sie przypałętało czy to normalne?

Dziewczyny, czy to możliwe, żebym w 23 tygodniu miała już siarę? Tzn możliwe jest, bo ewidentnie z sutków jak przyciskam mi się wydobywa, ale czy to zdrowe? Miała tak któraś?

reklama
Ja dzisiaj w nocy nie moglam spac...I rpawie cala noc czułam jak dzieciątko się odzywa:):):) boskoooooo
M troszke zly ze on jeszcze nie czuje...ale mu mowie, ze za miesiac juz bedzie czul:):)

Do góry