reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
a wy wiecie jaki to dla mnie cud? ja sobie tu siedzę klepie w klawiaturkę a mój kropek sobie rosnie....i tak godzina po godzinie... dzien po dniu i w tydzień może urosnąc nawet 2 cm.....:cool2: ja jestem wierząca więc dla mnie to poprostu cud.

i że ma takie żeberka malutkie i żołądeczek sisiu robi, pierwsza zabawka pępowinka, te rąsie nóżki główka wszystko się rozwija.. a właśnie my klepiemy :)

ba pustiszi to cud ze ono sobie tam siedzi i sie mieści hehe....przez 9 miesięcy takie skulone. a na usg największy szok własnie jak zobaczyłam kręgosłup i żeberka....wtedy sobie pomyślałam-to człowiek...wiem głupie ale taka była moja myśl...to nie jakiś tam płód to człowiek w 1000%

Kurde , ja też z wytęsknieniem czekam na ruchy. Ale pewnie poczekam sobie jeszcze. Z córcią poczułam dopiero po 21 tygodniu. Teraz pewnie też później, choć mam nadzieję, że wcześniej niż z córcią.
Diablica, Pustiszi, tak pięknie piszecie:tak:, idę se popłakać trochę :-D

jejku dziewczyny.. ja się chyba w końcu doczekałam!!!! :) wczoraj wieczorem zrobiliśmy grilla, bo kiełbasa mi zaczęła pachnieć masakrycznie (wcześniej to na samą myśl mi niedobrze było) no i jak wróciliśmy do domu położyłam się i czuję, że coś mi się w brzuchu "przewraca" więc dotknęłam go i poczułam tak jakby małą rybkę, która plumka sobie gdzieś tam z prawej strony... zawołałam męża bo pomyślałam, ze już paranoi dostaję ale on mówił ze czuje to samo !!! :))) kurcze nie wiem czy to już Malutki czy może coś innego... dzisiaj jeszcze nic nie czułam więc już nic nie wiem ;/

kasia- to OBCY.....żart...no pewnie ze to twoje dziecie...jak ci mąż już wyczuwa to bez wątpienia -bo jakby jakieś wzdęcia to sory poczułby ale nie tak.;-) Gratulacje....

Jechałam sobie ostatnio tramwajem. Siedziałam i czytaam książkę. I nagle poczułam takie dziwne uczucie... jakby mni ktoś po kręgosłupie smyrał (mam łożysko z przodu, a tego uczucia jakoś nie kojarzę "sprzed" ciąży) i tak mnie to jakoś zaskoczyło i pomyślałam, że może to Dzidziol... ale chyba za wcześnie. Teraz częściej to czuję. Jakby mnie ktoś takim pędzelkiem z piórek smyrał.
Może to nie dzidzia :) Ale mi podoba się myśl, że to jednak ona :)

reklama
Do góry