reklama
P
Pustiszi
Gość
Ja mam czasem takie uczucie kłucia ale nieumiem go umiejscowić czy to w kroczu czy że tak powiem w "pawim oku" ale ja o tym mowiłam na ostatniej wizycie i ona mowi ze moga to byc nerwy od macicy bo wszystko ukrwione i zbadała mnie w srodku i mowi ze dobrze takze nie wiem ..
diablica3010
mama na cały etat
nie no ryję sie jak głupia z tego "pawiego oka" hahahahahahaha pustiszi bo urodze przez ciebie.....
P
Pustiszi
Gość
Mój R mnie tego nauczył
Inomama gratuluję ! ciekawe która z nas następna będzie
To chyba ja bo dziś czułam z prawej strony kilka delikatnych ruchów, trwało to może minutkę ale chyba się nie mylę że to bobas
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Haha Adrian dostał czkawki!! już to czułam wczoraj ale nie wiedziałam co to tak "skaczę" i dopiero teraz jak poczułam to znowu przypomniałam sobie że przecież to czkawka
Jaguś gratki!!
Koleżanka mówi na TO miejsce "Grażynka" boże jak mi się to określenie podoba a maż pada ze śmiechu jak mówię przed wizytą ze idę wyszykować Grażynkę
Jaguś gratki!!
Koleżanka mówi na TO miejsce "Grażynka" boże jak mi się to określenie podoba a maż pada ze śmiechu jak mówię przed wizytą ze idę wyszykować Grażynkę
reklama
hha grazynka dobre fifus zazdroszcze ci tej czkawki ja tez calkiem zapomnialam a luska to miala naon stop czkawke maskara jakas za lapczywa byla na te wody bo ja ciagle slodkie jadlam to moze takei smaczne byly heheh
Podziel się: