reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
Ja mam czasem takie uczucie kłucia ale nieumiem go umiejscowić czy to w kroczu czy że tak powiem w "pawim oku" ale ja o tym mowiłam na ostatniej wizycie i ona mowi ze moga to byc nerwy od macicy bo wszystko ukrwione i zbadała mnie w srodku i mowi ze dobrze takze nie wiem ..

Haha Adrian dostał czkawki!! :-D już to czułam wczoraj ale nie wiedziałam co to tak "skaczę" i dopiero teraz jak poczułam to znowu przypomniałam sobie że przecież to czkawka :-D

Jaguś gratki!!

Koleżanka mówi na TO miejsce "Grażynka" boże jak mi się to określenie podoba a maż pada ze śmiechu jak mówię przed wizytą ze idę wyszykować Grażynkę :-D

reklama
hha grazynka dobre ;) fifus zazdroszcze ci tej czkawki ja tez calkiem zapomnialam a luska to miala naon stop czkawke maskara ;)jakas za lapczywa byla na te wody bo ja ciagle slodkie jadlam to moze takei smaczne byly heheh :)

Do góry