reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
Inomama ciesze sie i gratuluje:)

Ależ to piekne uczucie nie? Moj syn co wieczor siada kolo mnie, gada do brata i cieszy sie jak wariat jak widzi ze brzuch mi sie rusza:p A ja głupia czesto prawie placze z tego powodu jak widze Nataniela ktory opowiada cos do brzucha:)

Inomama, jejku gratuluję :D
a ja robię się coraz bardziej niecierpliwa, co do ruchów. wczoraj coś jakbym czuła ale dziś już nie... i nigdy nie jestem pewna :confused:

ha no inomama ja z młodą w ciązy zawsze opowiadałam że czuje sie jak w filmie "Obcy pasażer Nostromo" bo coś mi tam siedzi i się rusza....no tyle że moja córa milion razy ładniejsza od takiego Obcego

Vinga może po prostu łożysko jest tak ustawione albo mały... Znajoma na forum pisała ze ruchy z drugim czuła późno bo zawsze jakoś tak był ustawiony ze kopał ją w plecy nie w brzuch i nawetw bardzo zaawansowanej ciązy słabo co czuła...

Do 21-22tygodnia z tego co wiem... Może być też tak że masz bardzo spokojne dzieciątko... bo u mnie ewidentnie drugie ADHD - jak Konrad zresztą... - rośnie...

reklama
Do góry