reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

ka..siaaa juz duzo z nas czuje ruchy ;) hehe ale jak ty nei czujesz to sie nie martw bron borze ja w pierwszejciazy okolo 19 poczulam pierwsze .
moj maly juz tak kopie i ciagle siedzi i kopie z lewej strony znalazl sobie strone ;)

a mi tylko raz dziasla krwawily podczas mycia ja mam ogolnie mocne zeby nigdy nie mialam nawet plaby ani nic ;0

reklama
Ka__siaa czuję to za mało powiedziane... widać czasem jak brzuch lekko się rusza podczas kopnięć :tak: I da się wyczuć ruchy przez skóre trzymając na brzuchu ręke!

Kajtek współczuje samopoczucia...

kaha,ja też jakiś czas temu myślałam, że czuję ruchy. miałam tak ze 3 dni i od tej pory cisza, więc to chyba nie było to. z Natanielem już czułam ruchy na tym etapie ciąży. mam nadzieję, że to przez te łożysko z przodu, że nic złego się nie dzieje

Może jest spokojne i się nie rozpycha :p Bo jak byłam ostatnio na wizycie to spał :D Ciągle śpi:p do 24 tygodnia jak nie poczuje to powinnam się obawiać (tak czytałam).

aaaa...zaraz wychodzę, już się doczekać nie mogę aby znów maluszka zobaczyć :)

reklama
wreszcie!!!!!!!!!!!!! jestem pewna, ze to ruchy!!!!!!!!!!

wczoraj Fasol się tak przemieszczał, ze i ja i mężulinda widzieliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!! mój Obcy kochany:)

Do góry