reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

ka..siaaa juz duzo z nas czuje ruchy ;) hehe ale jak ty nei czujesz to sie nie martw bron borze ja w pierwszejciazy okolo 19 poczulam pierwsze .
moj maly juz tak kopie i ciagle siedzi i kopie z lewej strony znalazl sobie strone ;)

a mi tylko raz dziasla krwawily podczas mycia ja mam ogolnie mocne zeby nigdy nie mialam nawet plaby ani nic ;0

reklama
Ka__siaa czuję to za mało powiedziane... widać czasem jak brzuch lekko się rusza podczas kopnięć :tak: I da się wyczuć ruchy przez skóre trzymając na brzuchu ręke!

Kajtek współczuje samopoczucia...

kaha,ja też jakiś czas temu myślałam, że czuję ruchy. miałam tak ze 3 dni i od tej pory cisza, więc to chyba nie było to. z Natanielem już czułam ruchy na tym etapie ciąży. mam nadzieję, że to przez te łożysko z przodu, że nic złego się nie dzieje

Może jest spokojne i się nie rozpycha :p Bo jak byłam ostatnio na wizycie to spał :D Ciągle śpi:p do 24 tygodnia jak nie poczuje to powinnam się obawiać (tak czytałam).

aaaa...zaraz wychodzę, już się doczekać nie mogę aby znów maluszka zobaczyć :)

reklama
wreszcie!!!!!!!!!!!!! jestem pewna, ze to ruchy!!!!!!!!!!

wczoraj Fasol się tak przemieszczał, ze i ja i mężulinda widzieliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!! mój Obcy kochany:)

Do góry