reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

ikasia - ja też właśnie kilka kropel. Ehh...myslałam że ustało bo dwie noce bez wstawania przespałam, a tu na dzień przeszło i to jeszcze jak jadę autem coś załatwić to już tak mnie ciśnie, że wydaje mi się, że zaraz się posikam :p

bluelovi - teraz odczuwam jak dziewczyny cierpią mając objawy ciążowe....

reklama
kaha, ćwicz mięśnie kegla, ja miałam zalecane po porodzie te ćwiczenia, bo strasznie problemy miałam. gin stwierdził, że mały zmasakrował wszystko co mam na dole

możesz podczas sikania przerywać strumień moczu, na to samo wyjdzie :) ja tylko tak robiłam i była poprawa. teraz już jest dobrze, ale był czas że strasznie mnie to przeraziło :no:

Ikasia ale kup sobie np, tego palucha/rogala...i spi z nim miedzy kolanami.. wieczorami oglądając TV wsadź jedną poduszkę pod plecy (dokładnie dolna partia) a drugą pod kolana. Jak stoisz gdzieś dłużej. Np, zmywając naczynia postaw jedną nogę na krześle. itp.

Dużo jest tych "porad" ale one naprawdę pomagają... u mnie był taki czas w poprzedniej ciąży ze mąż mnie do łazienki nosił bo wyłam z bólu... (im większy brzuch tym bardziej boli) i jak zaczełam stosować te zalecenia na co dzień czułam się o niebo lepiej - zwłaszcza po tym spaniu z czymś miedzy kolanami.

NO to super FIfka że Ci lepiej, u mnie też poprawa :) mam nadzieję, że nie zaatakuje znowu :crazy:
a co do rogala to mąż mi go kupił, na początku musiałam się do niego przyzwyczaić ale teraz super się na nim śpi :)

Kaha - raczej tak, raczej dziecko uciska. Ja mam tak samo, zbadane, ze wsio ok, a siusiam ciągle

Ikasia - no niestety, z tymi dziąsłami do bani jest - trzeba przetrwać:)

reklama
Do góry