reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

reklama
A u mne doszły dwa kolejne objawy....dzisiaj byłam u dentysty...I mam podobno bardzo napuchnięte dziąsła...przy zwykłym odkamienianiu krwawiły....bratowa-dentystka:) poradzila zebym kupila plyn LISTERINE ZERO I dwa razy dziennie używała I nie będą boleć:)

A koljny juz bardziej uciązliwy--chyba mam poczatki rwy kulszowej....po prawej stronie...jak za dużo pochodzę to mam bol promieniujący do do pośladka:(:(:(

u mnie zaczął się uciążliwy objaw, w poprzedniej ciąży też to dokuczało - swędzenie brzucha, od rozciągania skóry. okropność, oliwka poszła w ruch i już lepiej

Dziewczyny, jak wiadomo jakiś czas temu jednym z moich objawów było częste oddawanie moczu w nocy. Niedawno przeszło a teraz czuję od kilku dni że powróciło i z większą siłą. Wyniki moczu mam super, a teraz chodzę nie tylko w nocy ale i w dzień co dwie godziny. Czuję jakby mój pęcherz był ciągle pełny :( Dzidzia mi tak na pęcherz uciska?

kaha, ja od początku tej ciąży sikam duuużo. wyniki też jak nigdy przepiękne. wiesz to już taka ciążowa przypadłość, że często się sika. może i dzidzia uciska na pęcherz ale też przez ciążę zwiększa się ilość "rzeczy" których się trzeba pozbyć przez sikanie :p bądź co bądź to dzidzia w brzuchu też sika hehe

Ka_siaaa z czym lepiej? ze sprawami na dole? Tak... przyjełam leki i już dobrze, ale ciekawe do kiedy...

Ikasia ja cierpię na rwe kulszową bez ciąży - w ciąży podwójnie... więc wiem co to za ból... już teraz, choć brzuszek mały wyć mi sie czasem chce jak muszę wstać z łóżka...

Fizjoterapeutka poleciła mi kilka wskazówek co robić w codziennim życiu by mniej bolało. BARDZO POMAGA! Więc jak chcesz to pytaj to postaram się te zalecenia przepisać.

Kaha hehe Vinga dobrze gada... ja też do wc latam często!

No ja sikałam ale w nocy, a teraz widzę, że też w dzień zaczęłam często chodzić. Taki chyba mój urok. To będzie mój jedyny objaw ciąży :D A co to dzidzi to fakt, przecież ona też siku robi hehehe :p:p

Dzisiaj jak kichnęłam to popuściłam trochę. Pierwszy raz mi się to zdarzyło :/

kaha, ja od początku tej ciąży sikam duuużo. wyniki też jak nigdy przepiękne. wiesz to już taka ciążowa przypadłość, że często się sika. może i dzidzia uciska na pęcherz ale też przez ciążę zwiększa się ilość "rzeczy" których się trzeba pozbyć przez sikanie :p bądź co bądź to dzidzia w brzuchu też sika hehe

Ostatnia edycja:
Fifka ja jestem technikiem masazysta, I kilka cwiczen juz mam...ale to I tak ciezko stosowac:p

A co do siusiania, to ja mam parcie co 5 minut a jak ide to leci kilka kropel:p

reklama
Do góry