reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciazowe objawy ;)

czy jeszcze któraś z Was wymiotuje/ma nudności? coś czuję, że tylko ja ciągle rzygająca zostałam. jakoś długo mnie to trzyma i chyba powiem o tym lekarzowi, trochę mnie już to niepokoi.

reklama
vinga spokojnie mnie tez jeszcze czasem złapia wymioty ale zadko a niektore kobiety do polowy ciazy maja allbo i dluzej nie martw sie spytaj sie lekarza poprostu ;)!

Mnie też się zdarzają głównie nudności, ale to bardzo rzadko. Wymioty już prawie całkiem odpuściły, ostatnio miałam powtórkę z rozrywki w sobotę ale to taki jednorazowy wybryk;)

Vinga- wiadomo ,ze mozesz zapytac lekarza, zawsze to fachowa porada , ale mysle ze to sie zdarza, ja w pierwszej ciazy wymiotowalam jeszcze po polowie, a mdlilo mnie prawie do konca . Teraz mdli mnie kazdego ranka, ale wymiotuje tylko czasami. Kazda ciaza inna, moze masz wyzszy poziom hormonkow, trzymam kciuki, zeby juz niedlugo ci ulzylo, musisz byc wymeczona :*

Mnie czasami też zamuli ale najgorzej że zrobiłam się okropnie brzydliwa np. Gdy ktoś wydmu****e nos ja nie wytrzymuje biegne do okna i mam odruch... No moze nie ktoś tylko moj R co mi nigdy nie przeszkadzało, kiedyś ogladalam filmiki rozne z moim R teraz to samo nie daje rady... Ale cola w lodowce jest jeszcze nadal.

Ech Wy żygolinki :) Żeby te Wasze odruchy już ustąpiły.

Mnie zaczyna brać ochota na jedzonko. Mam manię owocową i lodową. Jak na dzień przynajmniej jednego loda nie zjem to jestem chora ;/

reklama
a nudności i wymiotów nie mam.. ale też nie miałam wcześniej więc nic dziwnego... zato apetytu zupełny brak... jem bo musze i tyle...

Do góry